Angelus

Lisätty sivulle: 2010-09-17

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Angelus
16.3.2011 Angelus muutti omaan kotiin Espooseen.

***

Uros, noin 5kk (marraskuussa 2010), kotihoidossa Espoossa

23.11.2010 Kuulumisia kotihoidosta: Täällä otetaan huimia kissanaskelia matkalla yhteiskuntakelpoisuuteen. Angelus EI mene enää piiloon kun tulen paikalle, vaan jutellen tulee varovasti tervehtimään. Ja ruokaakin osataan jo vaatia maukumalla ja puskemalla. Saalistusvietti on tallella, ainakin kun raksuja jahdataan ja selkeästi on opittu “puhumaan kissaa”, eikä tungeta toisen naamalle lupaa kysymättä. Malttaako sitä tuommoisesta pantterista luopua ?!?

14.10.2010 Angelus on hitaasti, mutta varmasti, hieman rohkaistunut koko ajan. Tänään se siirtyy toiseen hoitopaikkaan, jossa se saa lisää harjoitusta ihmisen kanssa olemisesta ja ihmiseen luottamisesta. Poika on suloistakin suloisempi arkuudestaan huolimatta. <3

17.9.2010 Suloinen Angelus oli hoitopaikkaan tullessaan kovin arka pikkuinen kolli. Angelus on kovasti reipastunut ja leikkii jo iloissaan hoitopaikan toisten hoitolaisten kanssa. Ihminen on Angeluksen mielestä vielä aika pelottava, joten ihmiselle on parasta varmuuden vuoksi sähistä. Pikkuisen voi kuitenkin ottaa syliin sähinästä huolimatta. Siinä se rauhoittuu ja alkaa nauttimaan silityksistä.

Angeluksesta tulee vielä hieno lemmikki jollekin, joka osaa antaa aikaa sille. Kisu tarvitsee hieman aikaa, että se saa rauhassa kotiutua ja tutustua uuteen kotiin ja uusiin ihmisiin. Angelus olisi varmasti iloissaan, jos uudessa kodissa olisi sille reipas kissa seurana. Se voisi myös mielellään lähteä uuteen kotiin toisen kollin kanssa. :D

Kulukorvaus kissapennusta on 100 euroa. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.