Angelika (nyk. Kerttu)

Lisätty sivulle: 2011-03-30

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Angelika (nyk. Kerttu)
28.5.2012 Angelika sai kodin hoitopaikastaan.

***

Leikattu naaras, (syntynyt 14.6.2010), kotihoidossa Pirkanmaalla.

25.3.2012 Angelika ei sovellu lapsiperheeseen, eikä se vielä ole sylikissa. Angelikaa eikä muitakaan kauttamme kotia etsiviä kissoja luovuteta vapaana ulkoileviksi. Angelika etsii kotia jossa sen omapäistä luonnetta osattaisiin arvostaa ja vaalia. Angie on ihana ja ainutlaatuinen Mimmi. Josta ajan kanssa varmasti tulee oiva perheenjäsen. Angie ei kuitenkaan ole ns. heti käyttövalmis kotikissa, vaan tulevan omistajan on ensin voitettava neidon luottamus puolelleen.

10.3.2012 Jumppa taiturille lisätty uusia kuvia, Angie on todella taitava ja nopea kiipeilijä ja se on äärimmäisen kiinnostunut television ympärillä pörräämisestä ja miettii erikoisia ratkaisua kuinka pääsee televiokaapin sisään loikkaamaan. Samaten radiokanavien vaihtelu on Angien erityisosaamis alaa. Välillä neiti malttaa rauhoittua makoilemaankin, mutta oikein pirteä nuori likka varmasti uusissa kuvissakin näkyy.

6.3.2012 Angelika Anniesta on kuoriutunut oikein topakka ja reipas likka joka touhuaa ympäri huushollia tarmokkaasti ja pirteästi. Äkkinäisiä kovia ääniä ja liikkeitä välillä kavahtaa. Annie tykkää kovasti seurustalla muiden kissojen kanssa, eikä koiristakaan ole moksiskaan. Kaikenlaiset lelut ovat Angelikalle mieleen ja pitsan tuoksua neiti himoitsee äärettömän kovasti. Annie ei vielä anna harjailla turkkiaan, mutta onneksi turkki ei vaikuta takkuuntuvalta ja kovasti hoitoa vaativalta. Angelika on hurmanut kauneudellaan kaikki vieraat joille neito suvaitsee tovin tuumailtuaan näyttäytyä oma aloitteisestikin. Silittäjäksi kelpaa edelleen vain tutuksi ja turvalliseksi todettu hoitotäti. Mutta omassa kärsivällisessä kodissa Annie varmasti oppii luottamaan omaan ihmiseensä ja nauttimaan kaikesta saamastaa huomiosta.

24.1.2012 Angelikalle lisätty kuvia. Annie on leikkisiä ja kantaa lelujaan mielellään turvapaikkanaan pitämään häkkiin/pesäänsä. Annie tulee hienosti toimeen hoitopaikassa vanhempien kissojen kanssa. Rauhallinen ja turhaa hötkyilyä välttelevä tuumailija tytteli on.

10.1.2012 Angelika on kovasti reipastunut ja alkaa jo silittelyistäkin tykätä. Angelika etsii rauhallista ja ymmärtäväistä kotia, jossa hänelle annetaan aikaa asettua aloilleen omaan tahtiinsa. Lisätty kuvia.

16.12.2011 Angelika saapui kotihoitoon pirkanmaalle, kuulumisia tulossa aikanaan.

3.12.2011 Angelika on asunut tarhalla jo 1,5vuotta ja hänen sisaruksensa ja emo Pusakin ovat jo omat kodit aikaa sitten saaneet. Angelika haluaisi jo itsekin löytää oman kodin ujoudestaan huolimatta. Angelika on tulossa suomeen kotihoitoon joulun alla.

27.10.2011 Lisätty kuvia
1.9. Angelika on todella kaunis kissa neiti, vähän arka ja ujomman sorttinen tytteli. Tulee juttuun muiden kissojen kanssa mutta uusia ihmisiä vierastaa. Angelika on elänyt syntymästään saakka tarhalla ja sen olisi jo aika päästä omaan kotiin reipastumaan. Angelika on siirretty terveiden kissojen osastolle ottamaan mallia reippaista kissakavereista.

30.3.2011 Angelika on noin 8-kuukauden ikäinen puolipitkäkarvainen tyttökissa Valgan tarhalla. Angelika on syntynyt 14.6.2010. Angelika on kiltti. Angelika asuu emonsa kanssa samassa häkissä tarhalla. Emo oli tuotu 10.6.2010 tarhalle ja oli synnyttänyt kolme pentua 14.6.2010.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV-testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.