Anders

2014 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

5.3.2019 Anders muutti poikamiesboksiin Espooseen

***

Anders on noin 4-vuotias pitkäkarvainen komea kissaherra, joka etsii omaa kotia jossa touhuta.

8.2.2019
Anders lähti jo kertaalleen uuteen kotiin, mutta valitettavasti asiat eivät sujuneet toivotulla tavalla, vaan Anders palasi takaisin yhdistykselle kotia etsimään. Kodissa oli sekä kissa- ja että koirakaverit, joihin Anders suhtautui ystävällisesti, mutta valitettavasti kissakaveri ei huolellisesta tutustuttamisesta huolimatta sulattanut Andersia reviirillään. Lisäksi Anders stressasi tilannetta niin että alkoi käydä omistajan käteen kiinni. Niinpä Anders etsii nyt mieluiten kotia jossa ei olisi ainakaan kissakavereita ja omistajan tulee varautua että Anders voi stressaantuneena olla hankala käsiteltävä.

20.12.2018
Sijaiskotiin saapuessaan Anders ujosteli uutta ympäristöä ja pari ensimmäistä päivää vietettiin turvallisesti sängyn alla. Rapsutukset olivat kuitenkin erittäin tervetulleita heti alusta asti ja uusia paikkoja uskallettiin lähteä tutkimaan parin päivän päästä.

Anders ei sovi hyvin pienten lasten perheeseen, sillä leikkiin innostuessaan kynsien pitäminen piilossa ihmisten kanssa meinaa välillä unohtua.

Tämä kissa on oikea mestaripiiloutuja ja päiväunilta hänet voikin löytää mitä ihmeellisimpiin paikkoihin kaivautuneena. Kotiin tulevaa ihmistä muistetaan kuitenkin aina tulla tervehtimään ja keittiössä tapahtuva toiminta kiinnostaa Andersia suuresti.

Entisessä elämässään Anders on kuulema löylyttänyt muita kylän kolleja, mutta leikkisä ja aktiivinen kissakaveri uudessa kodissa ei ole mitenkään poissuljettu vaihtoehto.