Anastaasia (nyk. Mimosa)

Lisätty sivulle: 2007-04-20

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Anastaasia (nyk. Mimosa)
5/2007 Anastaasia muutti omaan kotiin.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

5/2007 Mimosa tuli viikko sitten luokseni asumaan 8-kuukautisen Rambo-kissani seuraksi. Ensimmäisenä iltana kissat hieman jännittivät, ja murinaa ja sähinää riitti molemmin puolin. Seuraavina päivinä tilanne rauhoittui, eivätkä kissat edes ottaneet yhteen kertaakaan. Mimosa oli heti kuin kotonaan, ja tuntuu kovasti nauttivan ihmisten seurasta, sylistä, rapsutuksista ja silittelystä.

Tällä hetkellä kissat ovat jo hieman ehtineet tutustua, Rambo varsinkin on todella kiinnostunut uudesta tulokkaasta. Erityisesti Ramboa, joka on hännätön kissa, kiinnostaa Mimosan häntä. Rambo yrittää usein leikkiä hännällä, mistä Mimosa ei tietenkään oikein innostu. Mimosa heiluttaa hermostuneena häntäänsä, jolloin Rambo käsittää sen yrittävän leikkiä hänen kanssaan. :) Mimosa on ilmeisesti tullut siihen johtopäätökseen, että Rambo on villi pentu, jota ei kannata ottaa turhan vakavasti. Se ei paljon Rambosta piittaa, eikä välitä, vaikka välillä tulisi tassusta päähän. Tänään aamulla nauroin, kun Rambo juoksi Mimosan luo, löi sitä kolme kerta tassulla päähän ja juoksi sitten karkuun. Mimosa vaan makasi sängyllä, eikä sitä olisi voinut vähempää kiinnostaa. :) Kovasti Rambo yrittää provosoida Mimosaa leikkimään, mutta ei ole vielä oikein
onnistunut. Kissat ovat kyllä toistensa täydelliset vastakohdat. Rambo on aktiivinen ja tykkää riehua, kun taas Mimo on paljon rauhallisempi ja nauttii sohvalla makoilusta ja raksujen popsimisesta. :) Rambo on välillä aivan tulessa, kun Mimosa ei halua yhtyä sen hurjiin leikkeihin. Välillä molemmat innostuvat hieman jahtaamaan toisiaan, yleensä Rambo tosin juoksee Mimosan perässä.

Kaiken kaikkiaan ensimmäinen viikko on sujunut oikein hyvin. Mimosa on aivan ihana kissa, todella sosiaalinen ja leppoisa luonne. Iltaisin se tulee nukkumaan viereen. Aamuyöstä herään pahimmillaan siihen, että kaksi kissaa riehuu peittoni päällä yrittäen saada minua hereille. Molemmat kyllä nukahtavat sitten vielä uudestaan. Aamulla on Rambon vuoro tulla viereen herättämään äitiä ja antamaan aamupusuja. Uskon, että kunhan aika kuluu, Mimosasta ja Rambosta tulee vielä todella hyvät kaverit! Tätä kirjoittaessani tytöt ottavat jo vähän kontaktia toisiinsa ja vetävät rallia peräkanaa pitkin kämppää. Ihanaa kun Rambo on saanut seuraa! Tässä vielä muutama kuva. Laitan kesäkuussa lisää kuulumisia!

***

Naaras, noin 10kk (huhtikuussa 2007), Kotihoidossa Tampereella

Kaunis puolipitkäkarvainen ja sosiaalinen kissaneito Anastaasia odottaa omaan kotiin pääsyä kotihoitopaikassa.

Anastaasia tuli kotihoitoon Tampereelle huhtikuun lopussa ja vietti matkalla kyytiä odotellessa yhden yön luonani Vantaalla. Anastaasia on aivan ihana kissa, seurallinen, rauhallinen ja kaunis! Unelmapakkaus:) t.Jaana

KUULUMISIA KOTIHOIDOSTA 6.5.2007:
Anastaasia on rohkea pikkukatti. Jo ensimmäisenä päivänä neiti oli kuin kotonaan. Nastja sopisi varmasti melkein minkälaiseen kotiin vain – se ei pistä pahakseen omavaltaista syliin nostelua, eikä pelkää mitään. Harvinaisen tasapainoinen ja ihana sylikissa, josta on vain hyvää sanottavaa.