Anakin

Lisätty sivulle: 2010-05-14

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Anakin
30.7.2010 Anakin muutti omaan kotiin Järvenpäähän.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

10.8.2010 Moi! Anakin on kotiutunut todella loistavasti. Kaikkeen mitä muut puuhaavat pitää osallistua kuten TV:n katselu, ruoan laitto tai vaikka suihkussa käynti. Vieraita kävi ensimmäisen kerran viime torstaina ja heihin Anakin suhtautui sellaisella cooliudella, ettei viitsinyt ensimmäiseen puoleen tuntiin edes keskeyttää torkkujaan. Sunnuntain hurja ukonilmakin antoi vain aihetta leikkiin ja säntäilyyn pimeässä kämpässä.

Tilasimme Zooplussasta pienemmän kaveriksi kunnollisen kiipeilytelineen sekä kissaverkon parvekkeelle. Niiden pitäisi saapua tällä viikolla. Ilmainen mainos: Zoolla on muuten hinnat kohdallaan.

Ystävällisin terveisin, Juha ja Anne

31.7.2010 Matka uuteen kotiin sujui mainiosti. Välillä otettiin torkkuja ja välillä leikittiin kuljetuslaatikossa olleella pyyhkeellä. Perille tultua otettiin ensimmäiseksi tutustumispaikaksi WC. Nälkä oli kova. Heti aterian jälkeen pikku Anakin meni hiekkalaatikolle ja molemmat tuotokset olivat kissan kokoon nähden huomattavat. Nyt siellä on käyty jo useampaan kertaan. Kylpyhuone oli kuitenkin liian tylsä ja jo puolen tunnin jälkeen piti päästä tutkimaan muutakin asuntoa. Koko asunto käytiin läpi huomattavalla perusteellisuudella. Lempipaikoiksi valikoituivat heti tietokonepöydän näppäimistötaso ja kiipeilyteline raapimislautoineen. Kun tunti saapumisesta
oli vierähtänyt uskalsi Anakin jo ujosti taputella paikalla olijoiden varpaita. Sitten kutsuikin yöpuu. Tänään aamiaisen jälkeen Anakin hyppäsi sänkyyn leikkimään ja rapsutettavaksi. Huomattavan rohkea ja vilkas pentu on tämä. Ja kova puhumaan.

***

Urospentu, noin 1kk (toukokuun alussa 2010) HUOM! LUOVUTUSIKÄ min.3KK

14.5.2010 Hylätyn mielisairaalan alueella asui koditon kaunis puolipitkäkavarinen valkoinen kissa. Tämä kissa oli ollut emona jo monelle pentueelle ja pennut oli pyritty ottamaan hoitopaikkaan ja uutta kotia etsimään heti kun ne vähänkään pärjäsivät omillaan, mutta emokissa ei antanut ottaa itseään kiinni. Lopulta nyt keväällä saatiin loukutettua kiinni myös emokissa, sen oli tarkoitus päästä eläinlääkärille sterilointiin jotta sen pentutehtailu saataisiin lakkaamaan, mutta kuinka ollakaan, heti päästyään hoitoon tämä kaunotar pyöräytti maailmaan neljä valkoista pentua: Amidala, Leia, Anakin ja Luke.

Pennut olisivat valmiita lähtemään omaan kotiin luultavasti heinäkuun lopussa/elokuun alussa.
Kotihoitajan mukaan pennut ovat ihanat “pusu-musu-sylikissat”.
Emokissa steriloidaan jota se ei enää saa tehtyä lisää pentuja. Tutustu Kissoille Viis projektiin:
http://www.rekkurescue.com/elain.php?id=3575
http://www.rekkurescue.com/keskustelu/viewtopic.php?t=6917