Amoriina

Lisätty sivulle: 2010-08-19

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Amoriina
23.9.2010 Amoriina sai oman kodin kotihoitopaikastaan.

***

Leikattu naaras, noin 2v (kesällä 2010), kotihoidossa Espoossa

19.8.2010 Amoriina sekä sen pennut Adeliina, Adalmiina ja Amor etsivät omia koteja. Kaikki ovat kotihoidossa Espoossa, mutta Amoriina on yksin omassa hoidopaikassa, sillä se oli juuri steiloitavana.

Amoriina on ilmeisesti vielä aika nuori, sillä se on kova leikkimään ja ruokakin maistuu tosi hyvin. Amoriina viihtyisi varmaan parhaiten aikuisperheessä joko ainoana lemmikkinä tai jonkun mukavan kissan kaverina.

Kotihoija kertoo: Meillä on menny oikein mukavasti. Amoriina on virkistynyt kovasti, sterilointihaava ei näytä haittaavan ja on oikein tosi herttainen pikkukissa. Viimeeksi sanoin, että ei osaa leikkiä, mutta ei enää pidä paikkaansa: viikonlopusta alkaen hiiret on lennelly ja pallot kolissu kummasti pitkin lattiaa. Itsepäinenkin on, välillä on käyty tahtojen taistoa, kun olen sitä mieltä, että ruokaa odotetaan lattialla, hän taas haluaa nousta tiskipöydälle. Mutta kiltti hän on, ei kertaakaan ole raapinut tai käyttänyt hampaitaan minuun. Lempipaikka taitaa olla Hesarin päällä, silloin kun yritän sitä lukea… Huomiota ja rapsuttamista kaipaa, ei kuitenkaan ole sylikissa, omilla ehdoilla tulee luokse, silloin kun haluaa.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.