Amira

Lisätty sivulle: 2013-09-26

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Amira
15.11.2013 Amira muutti Erinin kaveriksi.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

5.1.2015 Kisut rrrrakastavat pahvilaatikoita ja parvekkeelta tiirailua. Tässä muutama kuva vielä :)

4.1.2015 Hyvää alkanutta vuotta! Amira on sopeutunut hyvin meidän poppooseen. Arasta kissasta on kuoriutunut ruokaa hanakasti vaativa ja leikkisä. Syliin tullaan oma-aloitteiseti kehräämään. Oma, pitkä häntä on paras leikkikalu:) Vieraat äänet kuitenkin pelottavat Amiran sängyn alle. Esim jos vieraita tulee ja ovikello soi, katoaa Amira piilopaikkaansa, siinä missä Erin menee ovelle tervehtimään uusia ihmisiä. Eläinlääkärikin rokotuksen yhteydessä oli Amiralle jännittävä paikka, mutta heti kotiin päästyään oli reipas oma itsensä.

Erinillä oli korvatulehdus ja saimme vähän haastetta elämäämme kun saimme lääkitä ja puhdistaa korvaa tältä neidiltä. Vaiva saatiin onneksi hoidettua. Kissat ovat tottuneet toisiinsa, mutta eivät ihan niin hyvin että nukkuisivat yhdessä ihan vierekkäin. Leikkimistä kuitenkin heidän välillään on:) Molemmat ovat sulattaneet meidän sydämet omilla persoonallisuuksillaan <3

***

Leikattu naaraspentu, noin 3,5 kk (26.9.2013). Kotihoidossa Helsingissä.

Kuulumisia kotihoidosta:

26.10.2013 Matka Helsinkiin ja käynti lääkärillä steriloitavana taisivat olla Amiralle aikamoinen järkytys. Pienellä tytöllä on ollut täysi työ oppia ymmärtämään, minne se nyt onkaan päätynyt. Uteliaisuus on voittanut parissa viikossa, mutta varmuuden vuoksi Amira kulkee vielä aika matalana. Se käy kuitenkin rennosti pitkäkseen sohvalle muiden kissojen seuraan.

Amira käyttää aikaa kuin kissapedon kuuluukin: se viettää päivät mieluiten omissa oloissaan lepäillen ja on sitten illansuussa virkeimmillään. Se reipastuu iltaruokailun jälkeen ja etsii rohkeasti seuraa muista kissoista. Varsinkin talon pomoa se puskee ja kiehnää ja asettuu mielellään nuoltavaksi. Koko lauman hippaleikeissä on aika lailla vauhtia. Kun Amiran onnistuu nappamaan syliin, alkaa myös kehräys. Sylissä se ei kuitenkaan pitkään viihdy, vaan hakeutuu taas häntä pystyssä kissaseuraan. Narut ja huiskat ovat vielä vähän outoja juttuja, mutta tiiviisti Amira seuraa, kun muut näyttävät mallia. Eiköhän lelujenkin merkitys vielä pikkuiselle selviä.

Amiralle ovat kelvanneet kaikki raksut ja märkäruoka: niin seiti, sardiini, katkaravut kuin liha ja kana. Itse asiassa Amira on se, joka vielä putsaa kupit, kun muut ovat lopettaneet syömisen.

12.10.2013 Amira muutti uuteen hoitopaikkaan Helsinkiin ja on menossa huomenna steriloitavaksi. Sen jälkeen neiti olisikin valmis muuttamaan omaan kotiin!

7.10.2013 Amira muistuttaa luonteeltaan melko paljon siskoansa Coraa. Amiran saa hyvin nostettua syliin ja siinä se alkaakin pian jo leipoa tassuillaan ja kehrätä. Amira vielä hieman aristaa ihmisiä, mutta rakastaa toisia kissoja yli kaiken. Amira puskee ja seurailee hoitopaikan muita kissoja, joten Amiran uudessa kodissa tulee olla reipas ja seurallinen kissakaveri.

26.9.2013 Amira, Cora ja Benito on loukutettu Sastamalasta.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.