Amir

Lisätty sivulle: 2016-01-06

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Amir
22.1.2016 Amir sai kodin Espoosta ja sai kaverikseen Franzin.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

19.2.2016 Lisätty kuva.

***

Leikattu urospentu, synt. 9/2015, kotihoidossa Vantaalla.

6.1.2016 Amir saapui joulun aikaan kotihoitopaikkaan yhdistykselle luovutettuna kodinvaihtajana, alunperin tämä sosiaalinen poika on ollut ihan ehta navettakissan pentu. Nyt kun Amirin kastrointi ja ensimmäinen rokotus on hoidettu, voisi sille seuraavaksi löytyä se loppuelämän koti!

Amir hurmasi kotihoitajansa samantien. Kysyin Amirilta, millaisia kuulumisia hänestä pitäisi kirjoittaa, niin sain vastaukseksi: “hurr hurr hurr hurr…”. Tuo vastaus tiivistää pikkuherran olemuksen melko hyvin; Ampsu on oikea rakkauspakkaus ja kova kehräämään. Vaikka Amir rakastaa kovasti ihmisiä, niin ihan parasta pikkumiehelle olisi, jos tulevassa kodissa olisi myös seuranaan leikkisä kolli tai parikin. Amir on hyvin huomionhakuinen ja sosiaalinen pikku kolli, vaikka ääni on pieni niin asiaa saattaa joskus riittää.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentuja ei luovuteta ainoaksi kissaksi, mikäli siitä ei ole erikseen mainittu.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.