Ameba (nyk. Alfred)

Lisätty sivulle: 2016-10-17

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Ameba (nyk. Alfred)
15.11.2016 Ameba sai kodin Klaukkalasta toisen kissan kaverina.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

6.6.2017 Kaikki on sujunut loistavasti. Alfred kasvaa melkein silmissä, ihan pelottaa kuinka isoksi meinasi kasvaa, kun nyt on jo Eetun kokoinen. Alfredista on tullut kova kerjääjä, kuten Eetukin on, mutta A vie asiat astetta pidemmälle eikä ole yksi eikä kaksi kertaa kun riiviö tiputtaa kinkun himossaan kurkun pöydältä lattialle sen kinkkupaketin sijaan :D Sekunnin sadasosaksi jos päänsä kääntää niin varmasti on voro lautasella. Eetun kanssa vedetään säännölliset aamu-, päivä-, ilta- ja yörallit sekä siihen päälle meidän leikkihetket. A on niin onnessaan että isoveli jää alle kun riiviö sinkoilee lelun perässä. Ja noutoleikit on yhä in :)

Alfred vie sosiaalisuudellaan kaikkien meidän vieraiden sydämmet, aina rohkeasti menee syliin moikkaamaan ja kerjäämään rapsuja. Ja jos joskus jännittää niin ensin tutustutaan mun tai Joonaksen sylin kautta ja siirrytään sitten kun on kohde todettu turvalliseksi :D Aamuisin on ihana herätä kun se tulee jalkopäästä(jossa nukkuu yöt) herättelemään kellon soidessa. Tulee rinnan päälle purisemaan ja odottelee onnessaan että päästään yhdessä kahvin keittoon.
Mulla on ollut ajatuksissa että kunhan Alfred saa rokotuksensa heinäkuussa niin voisin poikia aina sään salliessa viedä valjasulkoilemaan, mutta se ei tykkää ei sitten yhtään valjaista! ihan mahdoton tehtävä saada päälle eikä tyyppi suostu ne päällä kun pyörimään ja räpiköimään lattialla… Joten se idea on melkein jo haudattu kun ei viitsis toista kiusata kun ei niistä selkeestikkään tykkää.

21.12.2016 Kuvaterveisiä Alfredilta!

***

Urospentu, leikataan. S. 7/2016, kotihoidossa Hämeenlinnassa.

17.10.2016 Ameba on suloinen kullanmuru, joka tykkää painia kavereiden kanssa, mutta myös käpertyä syliin rapsuteltavaksi. Ainakin siksi aikaa, kun joku mielenkiintoisempi vie huomion. Ameba oli pieni pahnanpohjimmainen ja painoi vain 400 g tullessaan hoitopaikkaan. Se näytti aivan amebalta pienen kroppansa, suuren päänsä ja vielä suurempien silmiensä kanssa! Ameba on kuitenkin kasvanut roimasti ja painoa on tullut jo kokonainen kilo lisää! Ameba hieman jännittää uusia ihmisiä, mutta hetken ihmettelyn jälkeen uskaltaa jo tulla tutustumaan. Ameba muuttaisi mielellään samaan kotiin Anselmin kanssa!

Anselmi, Ameba, Amalia ja Alina ovat tulleet Rekku Rescuelle Kiikoisten löytöeläinpalvelun kautta syyskuun alussa. Pienet, arviolta 5-viikkoiset pennut löytyivät ulkoa ilman emoa. Pentupoppoo on menossa leikattavaksi ja tehosterokotteelle 3.11. ja ovat sen jälkeen valmiita lähtemään omiin koteihin! Pennut ovat tottuneet syömään monipuolisesti lihoja sekä laadukkaita märkäruokia. Raksuja ne ovat saaneet lähinnä herkkuina.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.