Amanita

05.07.2021

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Helsinki (sijaiskodissa)

Amanita etsii kotia yhdessä veljensä Morelin kanssa. Kissapopulaatiosta tulleet sisarukset arastelevat yhä vieraita ihmisiä, joten ne tarvitsevat kodin, jossa on aikaa ja kärsivällisyyttä arkojen kissojen kohtaamiseen. Pienten lasten kavereiksi kaksikko ei välttämättä arkuutensa vuoksi sovi, ja Morel saattaa myös innostuessaan näykkiä käsiä ja jalkoja.

16.10.2022

Amanita on upea kilpikonnakuvioinen kaunotar. Se on yhä arka, mutta suhtautuu tuttuihin ihmisiin uteliaasti. Useamman kuukauden totuttelun jälkeen se tulee jo varovasti puskemaan jalkoja, jos tuttu ihminen on paikoillaan, mutta silittää sitä ei vielä saa.

Amanita painii ja leikkii innoissaan veljensä Morelin kanssa, kuten nuorilla kissoilla on tapana. Amanita on hyvin tarkka hiekkalaatikon siisteydestä. Tähän mennessä kaikki tarjotut ruokamerkit ovat kelvanneet ja ruoka maistuu hyvin.
Amanita leikkii taidokkaasti erikokoisilla ja -muotoisilla leluilla ja kuljettaa niitä mieluusti suussaan. Ihmisen kanssa leikkiminen ei ole vielä oikein auennut, mutta sitä kannattaa jatkaa uusiin ihmisiin tutustumisen yhteydessä.

Summary in English

Amanita is looking for a home with her brother Morel. They come from a cat population and are still quite shy, so they need a home with patience and time to help them get comfortable. Amanita is interested in humans but doesn’t yet let them pet her. Amanita likes playing with Morel but is still learning how to play with humans. Amanita likes her litter box very clean but isn’t too fussy about what food she eats.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 250 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama, FIV-/FeLV-testattu negatiiviseksi (ellei toisin kerrota kissan kuvauksessa) ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Tiedustelut

Lotta / 050 307 1747

Soittoajat: Sähköpostitse tehdyn sopimuksen mukaan

lottarekkurescue.com

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella.
Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Amanita

    Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


    Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.
    Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

    Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.