Amanita

05.07.2021

Alkuperä: Suomi

22.12.2022 Amanita löysi oman kotinsa Morelin kanssa. 

***

Amanita etsii kotia yhdessä veljensä Morelin kanssa. Kissapopulaatiosta tulleet sisarukset arastelevat yhä vieraita ihmisiä, joten ne tarvitsevat kodin, jossa on aikaa ja kärsivällisyyttä arkojen kissojen kohtaamiseen. Pienten lasten kavereiksi kaksikko ei välttämättä arkuutensa vuoksi sovi, ja Morel saattaa myös innostuessaan näykkiä käsiä ja jalkoja.

16.10.2022

Amanita on upea kilpikonnakuvioinen kaunotar. Se on yhä arka, mutta suhtautuu tuttuihin ihmisiin uteliaasti. Useamman kuukauden totuttelun jälkeen se tulee jo varovasti puskemaan jalkoja, jos tuttu ihminen on paikoillaan, mutta silittää sitä ei vielä saa.

Amanita painii ja leikkii innoissaan veljensä Morelin kanssa, kuten nuorilla kissoilla on tapana. Amanita on hyvin tarkka hiekkalaatikon siisteydestä. Tähän mennessä kaikki tarjotut ruokamerkit ovat kelvanneet ja ruoka maistuu hyvin.
Amanita leikkii taidokkaasti erikokoisilla ja -muotoisilla leluilla ja kuljettaa niitä mieluusti suussaan. Ihmisen kanssa leikkiminen ei ole vielä oikein auennut, mutta sitä kannattaa jatkaa uusiin ihmisiin tutustumisen yhteydessä.

Summary in English

Amanita is looking for a home with her brother Morel. They come from a cat population and are still quite shy, so they need a home with patience and time to help them get comfortable. Amanita is interested in humans but doesn’t yet let them pet her. Amanita likes playing with Morel but is still learning how to play with humans. Amanita likes her litter box very clean but isn’t too fussy about what food she eats.