Amalia

Lisätty sivulle: 2016-10-17

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Amalia
15.11.2016 Amalia ja Alina saivat yhteisen kodin Tampereelta.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

23.12.2016 Amalia, Alina ja koko perhe lähettävät Hyvän Joulun Toivotuksia!

Tytöt voivat hyvin ja ovat kasvaneet hurjasti pituutta. Valjaissa kulkemista ollaan harjoiteltu ja muutaman kerran ulkoiltu. Kaikkien syli on tytöille mieleen ja pusuttelu ja halailu.

22.11.2016 Tytöt voivat erinomaisesti ja ovat kasvaneet pituutta ihan silmissä, jo tässä viikon aikana. Vatsat ovat olleet hyvässä kunnossa ja raakaruoka on maittanut hyvin. Muuten tytöt ovat ottaneen koko talon haltuun ja valloittaneet kaikkien sydämet. Sosiaalisuudessa, rohkeudessa ja uteliaisuudessa nämä murut ovat ihan ylivoimaisia, jo ensimmäisestä illasta lähtien on leikkiminen ja sylissä oleilu ollut ihan luontevaa. Vauhtia tällä kaksikolla piisaa ja taloa juostaan ympäri ja painitaan välillä, mutta sitten maittaakin uni hyvin sylissä tai vieressä. Hyvien valokuvien ottaminen on hyvin haastavaa, elleivät tytöt nuku ;D Kynnet ollaan leikattu molemmilta. Alinalta tämä sujui helpommin kuin Amalialta, mutta vähän kerrallaan saatiin kaikki leikattua. Hauskaa on ollut huomata kisujen tempperamenttiero, kuinka pienempi Alina on rohkeampi ja Amalia taas itsepäisempi ja rauhallisempi, sylissä molemmat viihtyvät hyvin. Alina on mielestäni ottanut Amaliaa kasvussa kiinni ja kokoero ei ole enää niin suuri. Viikko on mennyt nopeasti, mutta tuntuu kuin tytöt olisivat olleet meillä jo kauan.

***

Naaraspentu, leikataan. S. 7/2016, kotihoidossa Hämeenlinnassa.

17.10.2016 Amalia on melko iso tyttö, todella kaunis ja erittäin reipas pentu! Se tulee ensimmäisenä moikkaamaan vieraitakin ja uteliaisuutta löytyy loputtomiin! Amalia tykkää olla myös sylissä – toisinaan pidempään, toisinaan jokin muu vie nopeasti huomion! Se on kuitenkin usein odottamassa, että hoitotäti nostaisi syliin tai vaikka leikittäisi vähän! Ja leikit ne ovat tämänkin pennun työtä ja sitä työtä jaksetaan tehdä paljon ja pitkään! Amalia voisi muuttaa samaan kotiin Alinan kanssa tai energisen tyttökissan kaveriksi.

Anselmi, Ameba, Amalia ja Alina ovat tulleet Rekku Rescuelle Kiikoisten löytöeläinpalvelun kautta syyskuun alussa. Pienet, arviolta 5-viikkoiset pennut löytyivät ulkoa ilman emoa. Pentupoppoo on menossa leikattavaksi ja tehosterokotteelle 3.11. ja ovat sen jälkeen valmiita lähtemään omiin koteihin! Pennut ovat tottuneet syömään monipuolisesti lihoja sekä laadukkaita märkäruokia. Raksuja ne ovat saaneet lähinnä herkkuina.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.