Amai (nyk. Paju)

06/2014 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

7.2.2019 Amai muutti omaan kotiin Helsinkiin.

9.2.2019 Kuulumisia kodista:

Amai pääsi vihdoinkin uuteen kotiin nyt torstaina ja kotiutuminen on sujunut todella hyvin. Kotiin päästyä Amai luikahti heti sängyn alle, mutta jo muutaman tunnin päästä kuului murahdus ja Amai lähti tutkimaan uuden kodin nurkkia. Amai hyväksyi minut heti perheenjäsenekseen. Jatkuvasti ollaan puskemassa ja kerjäämässä rapsutuksia. Rapsutushetkistä onkin tullut meidän molempien suosikkipuuha, jolloin on ihana kellahtaa selälleen. Ruoka maistuu ja hiekkalaatikko on hienosti käytössä. Sängyn alle on edelleen välillä turvallista luikahtaa, mutta koti rupeaa jo tuntumaan turvalliselta. Amai tunnetaan nyt nimellä Paju, ja on omistajalleen täydellisin kissa, mitä voi olla.

***

Amai on herttainen kissarouva, joka välillä saattaa innostua leikkimään. Uudessa kodissa Amailla voisi olla kaverina kiltti ja rauhallinen kissakaveri. Ainoaksi kissaksi Amai voisi myös sopia rauhallisuutensa puolesta. Amai saattaa olla kynsiensä kanssa hieman arvaamaton, joten häntä ei luovuteta pienten lasten kanssa samaan kotiin.

29.12.2018

Lokakuun alussa Amai siirrettiin löytöeläinkodista hoitokotiin hyvin tiineenä kissana. Samalla Amai erotettiin edellisestä pentueestaan. Hoitokotiin päästessään Amai astui kehräten ulos kuljetuslaatikosta ja synnytti muutaman tunnin päästä neljä suloista kissanpentua. Amai-mamma on luonteeltaan herttainen, mutta pentujen hoidossa oli vaikeuksia, aluksi ei meinannut tulla yhtään maitoa ja myöhemmin ei huvittanut pissattaa pentuja. Lastenhoito ulkoistettiin siis ainakin osittain kotihoitajille, ja Amai-mamma keskittyi ottamaan rennosti ja nauttimaan elämästä. Pennut lähtevät maailmalle tammikuun alussa, joten Amai etsii nyt omaa kotia, jossa viettää lapsivapaita kissanpäiviä.