Alvin

Lisätty sivulle: 2011-06-15

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Alvin
14.7.2011 Alvin muutti omaan kotiin Vantaalle.

***

Urospentu, noin 2kk (kesäkuu 2011), kotihoidossa Helsingissä. Luovutusikä 3kk

15.6.2011 Alvin, Egon, Vidar ja Bing ovat Kissapuutarha-projektin nuorimmaiset, jotka tulivat hoitokotiin noin neliviikkoisina. Kaikki neljä ovat reippaita, ihmisiin tottuneita ja vilkkaita kollinalkuja, jotka etsivät ensisijaisesti kotia joko pareittain yhdessä tai toisen kissan kaverina. Hoitotoimenpiteet sujuvat näiden herrojen kanssa todella leppoisasti, ja muutenkin kyseessä tuntuu olevan hyvinkin mutkaton ja normaali nelikko. Luovutusikäisiä pojat ovat heinäkuun puolivälissä, ja sitä ennen heihin saa sovittaessa käydä tutustumassa hoitokodissa Helsingissä.

Alvin on ennakkoluuloton pieni vipeltäjä joka rakastaa kiipeilyä. Ruokamieltymyksiltään Alvin on vähän vaativa, ja tuleva omistaja saa joko mitellä pojan kanssa itsepäisyyttä teollisen ruoan suhteen tai tutustua raakaruokinnan saloihin. Alvinin suurinta herkkua on murskattu broilerinsiipi. :D

Pennut ovat lähtöisin Vihdin “Kissapuutarha” -projektista, josta löytyy lisätietoja Rekku Rescuen keskustelufoorumilla täällä.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 100€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.