Alva (nyk. Inkeri)

Lisätty sivulle: 2011-02-16

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Alva (nyk. Inkeri)
12.3.2011 Alva muutti omaan kotiin Pirkkalaan.

***

Leikattu naaras, noin 6-7kk (helmikuussa 2011), kotihoidossa Helsingissä

24.2.2011 Alva kävi eilen strilotavana.

16.2.2011 Alva on saatujen tietojen mukaan heinäkuussa syntynyt mutta hyvin
pienikokoinen kissaneito joka oli hoitokotiin tullessaan syvästi järkyttynyt, liekö syynä ollut loukutus, paikanvaihdos vai se että ihmisiä tulikin yhtäkkiä ihan liian lähelle… joka tapauksessa pelkäsin pari viikkoa ettei tästä Kaappipeikon nimellä kulkeneesta otuksesta tule kissaa ollenkaan kun hoitohuoneessa katonrajassa kyyhötti joko kauhusta jäykkä patsas tai villikissa joka puolustautui kynsin ja hampain hoitotoimenpiteiltä.

Sen jälkeen kun Alva helmikuun alkupuolella uskaltautui lähtemään ihmisten nähden liikkelle sen kehitys on kuitenkin ollut vallan hurjaa. Jo se, että tyttö ihmisen läsnäollessa liikkuu vapautuneesti, syö, leikkii ja käy hiekkiksellä ja jopa ottaa kontaktia tuntuu aivan uskomattomalta, mutta ällistyttävin muutos on, miten nopeasti Alva on oppinut nauttimaan kosketuksesta ja sylissä olosta. Vajaassa viikossa riuhtoilevat ja näykkivät pakoyritykset ovat vaihtuneet kiehnäilevään puskemiseen ja hiljaiseen kehräykseen. Vieraatkin saavat tyttöön koskea, mutta kunnon hellyydenosoitukset jätetään tutuille.

Nykyään Alva on siis vallan mainio, kaikin puolin kotielämään sopeutunut nuori kissa, jonka leikeissä riittää vauhtia ja vaarallisia tilanteita (kuten Anton-veljensä, Alva pitää kovasti kiipeilystä). Kuitenkin alkuaikojen pelokkuus kannattaa pitää mielessä ja kodin varautua pieneen takapakkiin uudessa paikassa, uusien ihmisten kanssa, sillä Alva luultavasti tulee tarvitsemaan vähän enemmän aikaa sopeutuakseen.

Ulkonäösta sanottakoon että Alva on ainakin hoitotädin mielestä kuviaankin kauniimpi. Erityispiirteenä neidin vitivalkoisia tassuja somistavat mustat anturat. Alva olisi varmasti tyytyväinen jos pääsisi Antonin kanssa samaan kotiin, mutta toki muitakin vaihtoehtoja harkitaan. Mitään ällösöpöjä toistensa hellijöitä nämä sisarukset eivät ole, mutta painirallit ovat molempien mieleen.

Kulukorvaus leikatusta kissasta on 120 euroa. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.