Altea

Lisätty sivulle: 2007-10-27

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Altea
23.12.2007 Lotus ja Altea muuttivat yhdessä omaan kotiin Haminaan.

***

Naaras, noin 5kk (joulukuussa 2007), kotihoidossa Tampereella

13.12.2007 Kuulumisia hoitopaikasta: Altea on vielä aika arka kissatyttö. Menoa ja meininkiä kyllä riittää tällä pikkutiikerillä, mutta ihmisten luotettavuudesta se ei vielä ole vakuuttunut.

Altean turkissa on selkeät raidat ja pohjaväri vaihtelee valaistuksen mukaan ruskeasta harmaaseen. On siis aika metkan näköinen tapaus! Altea pitää tiukasti ruoka-ajoista kiinni ja on pari kertaa jopa oma-aloitteisesti murtautunut syömään, kun hoitaja ei selkeästikään ole pistänyt murkinaa pöytään ajoissa.

Altealla on hassu ääni, joka muistuttaa enemmän linnun kujerrusta kuin naukumista. Olisi hyvä jos Altean kotona olisi jo kissakaveri odottamassa tai se pääsisi lähtemään omaan kotiin jonkun kissakaverinsa kanssa.

26.10.2007 Evita ja pentunsa Lotus, Negrita ja Altea kaipaavat oman kodin hellään huomaan.

Kertomus: Hylätty kotikissa löysi piilopaikan roskatynnyrin vieressä romun alla ja synnytti 3 pentua- musta, sininen ja raidallinen- kaikki tyttösiä. Emo-kissa on ystävällinen ja rakastava, ikävöi ja kaipaa ihmisseuraa. Sen silmä on aikaa sitten vioittunut mutta se ei ole tulehdunut ja leikkausta (silmän poistoa) ei tarvita. Pennut ovat vielä vähän ujoja ja pelokkaita, mutta eivät mitenkään villejä tai aggressiivisia.

KULUKORVAUS leikatusta aikuisesta kissasta on 100€ ja leikkaamattomasta pennusta 90€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös fel- ja fiv -testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.