Almi

Lisätty sivulle: 2014-04-07

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Almi
2.5.2014 Almi sai kodin Vantaalta.

***

Kuulumisia kodista:

7.10.2015 Kitillä on omat sivut Instagramissa nimellä kitithecat, sinne pääset tästä kuulumisia seuraamaan :)

10.5.2014 Viikko on takana yhteistä aikaa takana ja hyvin on mennyt. Almi ( Kitiksi myös kutsuttu) on sopeutunut hyvin. Koti tuli tutuksi pian, ainoastaan jääkaapin hurina ja rappukäytävästä kuuluvat äänet hieman jännittivät aluksi.

Almi on tosi seurallinen ja leikkisä kisu. Juttelee kujertelemalla ja hassusti kellahtaa aina välillä jalkojen eteen (varsinkin kun tulee kotiin). Lempilelut on hiiri ja propellilelu jota Almi on jopa oppinut noutamaan.

Ei vierasta kylään tulevia ihmisiä vaan käy heti tervehtimässä ja hyppäsi jopa syliin yhden kerran silitettäväksi. Yöt Almi nukkuu jalkopäässä tai tänä aamuna heräsin siihen että Almin tassu oli omassa kädessäni. Oli kiva herätys :)

Valjaiden päälle pukeminen on vielä harjoitusvaiheessa. Sitten kun se sujuu niin Almi pääsee ulkoilemaan iltaisin. Nyt hän tiirailee ulkomaailmaa parvekelasien läpi raapimispylvään nokassa

***

Leikattu naaras, noin 6-7kk (huhtikuussa 2014). Kotihoidossa Helsingissä.

Kuulumisia kotihoidosta:

15.4.2014 Almi ja Tigru muuttivat yhdessä uuteen hoitopaikkaan. Kotiutuminen sujui nopeasti ja Almi ei kovin kauaa jaksanut ujostella uutta hoitotätiä. Almi on seurallinen ja utelias, mutta pikkuisen aikaa tuumailee ennen kun uuteen asiaan menee tutustumaan.

Almi olisi valmis muuttamaan omaan kotiin ainoksi kissaksi.

7.4.2014 Almi on löytökissa Satakunnasta jota kukaan ei kaivannut takaisin kotiin. Nyt Almi on leikattu ja hoidettu kuntoon, enää puuttuu se oma koti.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.