Alma Rumputyttö

Lisätty sivulle: 2014-09-02

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Alma Rumputyttö
1/2015 Alma ja Alpo saivat yhteisen kodin Espoosta.

***

Kuulumisia kodista:

22.2.2015 Tässä hieman kuulumisia Alposta ja Almasta. Molemmat ovat kotiutuneet todella hyvin. Alpo rohkeampana otti tilaa haltuun jo parin päivän jälkeen, kun Almalla rohkeuden kerääminen kesti hieman pidempään. Molemmille on jo muodostunut hyvä luottamus meihin ja he tykkäävät osallistua kaikkeen tekemiseen.

Alpo on todellinen aktiivikissa. Missä vaan jotain tapahtuu, niin Alpon pitää olla paikalla ihan lähietäisyydellä. Alpo ei kyllästy leikkimään, vaan on aina valmis taistelemaan hiirien ja narujen kanssa tai haastamaan Almaa leikkimään. Lisäksi Alpon ruokahalu olisi kyltymätön. Jos joku vaan menee keittiöön, on Alpon oltava mukana selvittämässä saisiko hän myös jotain. Ruoka-aikana onkin tiukasti valvottava, ettei Alpo syö myös Alman osuuksia. Aktiivisuuden lisäksi Alpo on osoittautunut myös huomion kipeäksi sylikissaksi, joka pitää silittelyistä ja rapsutteluista.

Alma on hieman toisen luonteinen, mutta tykkää myös leikkiä ja kaipaa huomiota. Välillä (varsinkin öisin) intoutuu Almakin Alpon kanssa melkoiseen raviin ympäri asuntoa. Toisinaan Alma voi viettää jossain piilossa nukkumassa pitkänkin aikaa yksin, mutta sitten taas viimeistään ruoka-aikana kömpii esiin. Alma haluaa myös rauhallista silittelyä ja rapsuttelua sekä tulee välillä jalkoihin kiinni kehräämään, kun on rauhallinen hetki. Almankin voi hyvin ottaa syliin, mutta siellä hän ei viihdy pitkään. Sylissä ole ei taida olla Alman “juttu”.

Kaikin puolin menee todella hyvin. Lapset ovat todella rakastuneet molempiin ja leikittävät niitä jatkuvasti. Meillä on kyllä käynyt hyvä onni, kun molemmat sopivat meidän perheeseen täydellisesti.

***

Leikatu naaras, noin 7-8 kk, kotihoidossa Turussa

21.1.2015 Alman ja Alpon sieni-infektio hoidettiin ja kaksikon saatua testistä negatiivisen näytetuloksen, voi kodinetsintä alkaa uudelleen. Alma vietti karanteenihuoneessa sienihoitojen ajan. Tämän jälkeen reipas tyttö on päässyt tutustumaan normaaliin kotikissan elämään. Alma on tottunut hoitokodissa koiriin. Alman lempihommaa on lintujen katselu ikkunalaudalta. Alma on kaverustaan Alpoa huomattavasti rauhallisempi. Pieniä lapsia Alma karttaa, ja paras koti olisikin aikuisperheessä tai perheessä, jossa lapset ovat isompia. Alma nauttii rapsutuksista ja se on hyvin harmiton kissa, se ei pidä ääntä ja käyttää hiekkalaatikkoa moitteettomasti.

17.10.2014 Samassa hoitopaikassa olleella Alpolla todettiin sieni-infektio ja Alma hoidetaan myös sienen osalta. Almasta ei oteta toistaiseksi kyselyitä vastaan.

2.9.2014 Alma sisaruksineen nähtiin sinkoavan tienpientareelta moneen suuntaan ja Alma joutui eroon sisarusparvestaan ja vietti aikaansa surkeasti maukuen märkänä mm. ojarummussa. Tyttö meni loukkuun melko lailla heti. Löytöeläinpaikassa Alma osoittautui täysin kesyksi kissaksi, joka rakastaa niin tuttujen kuin tuntemattomien seuraa ja tulee heti ihmisen luokse huristelemaan. Koska kukaan ei Almaa ole kaivannut, hän siirtyi etsimään kotia Rekkujen kautta. Alma toivoo saavansa yhteisen kodin Alpo-pennun kanssa, koska on toiminut mentorina aran pentukissan turvana ja Alpo on reipastunut kovasti saadessaan turvaa ja kissaseuraa reippaasta tytöstä. Alma menee sterilointiin 11.9.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 120€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.