Allu (nyk. Tupu)

Lisätty sivulle: 2017-01-15

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Allu (nyk. Tupu)
25.1.2017 Allu sai kodin Kirkkonummelta.

***

Leikattu uros, aikuinen, kotihoidossa Helsingissä.

15.1.2017 Allu on varsinainen nallekarhu; oikein ihmisrakas sekä ystävällinen kissaherra. Hoitoon saavuttuaan Allua hieman jännitti, mutta pian se ei malttanut olla tulematta sängyn alta siliteltäväksi. Allu rakastaakin silittelyä sekä rapsutuksia, eikä oikein tiedä miten päin olisi silittävän käden alla. Allu tulee mielellään itsekkin syliin, eikä jännitä esimerkiksi nostamista tai kantamista ollenkaan.

Ruoka on maistunut Allulle oikein hyvin eli kuppi on aina puhtaaksi syöty ilman minkäänlaista nirsoilua. Yksinään leikkiminen ei Allua oikein ole innostanut, vaan erilaisten lelujen jahtaaminen tuntuu olevan mukavaa vain ihmisten kanssa leikkiessä. Allua on kiinnostanut myös herkkujen kaivelu sekä etsiminen erilaisten aktivointilelujen sisältä.

Allu saattaisi hyvin tulla toimeen toisenkin kissan kanssa, mutta kaipaa selkeästi myös paljon läheisyyttä sekä aikaa ihmisiltä.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin:

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.