Älli

Lisätty sivulle: 2011-02-28

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Älli
31.3.2011 Älli ja Tälli saivat yhteisien kodin Vantaalta.

***

Urospentu, noin 3,5kk (maaliskuussa 2011) / Vantaalla.

24.3.2011 Reippaat pienet rakkauspakkaukset Älli jä Tälli kaipaisivat jo pian omaan kotiin etteivät ihan liiaksi kiinny kotihoitopaikkaan (ja kotihoitajat hoidettaviin). Tämä kaksikko pärjäisi melkeinpä missä vaan, sillä uudet asiat on kaksikosta kiinnostavia ja nykyään muut kissat ja koiratkin kaikin puolin ok. Myös vierailleet lapset otettiin ilolla vastaan, varsinkin kun lapset innostuivat leikkimään huiskalla:)

10.3.2011 Suloiset pikkukollit Älli ja Tälli kävivät rokotuksilla ja saivat mikrosirut. Pennut ovat jo pääseet tutustumaan vähän hoitopaikan omiin kissoihin ja koiriin. Vähän jännitti, mutta se ei menoa ja leikkiä haitannut. Ja leikki näille pojille kyllä maittaa, siinä riemussa saavat kyytiä pallot ja pikkuhiiret! Tämä kaksikko pärjäisi luultavasti hyvin myös lapsiperheessä.

28.2.2011 Veljekset Älli ja Tälli tulivat hoitoon Satakunnan suunnalta. Ne ovat kasvaneet isossa kissapopulaatiossa ja olivatkin melko matoisia ja laihoja tulessaan hoitoon. Nyt veljekset ovat jo reippaita nuoria kollinviikareita ja toivovat pääsevänsä yhdessä omaan kotiin. Ällillä saattaa olla pieni kuulovika, sillä se ei herää ääniin, mutta muuten tuo mahdollinen vamma ei ole menoa haitannut. Pojat ovat tottuneet hoitopaikassa aikuisen kissan seuraan ja myöskin hoitopaikan koiriin ja hoitokoiranpentuihin tehtiin reippaasti tuttavuutta. Valloittavat veljekset!

Kulukorvaus kissapennusta on 100 euroa. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.