Alina

Lisätty sivulle: 2010-04-01

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Alina
18.6.2010 Alina sai ikioman kodin Helsingistä.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

31.12.2010 Allu tuli meille kesällä ja ensimmäinen viikko vierähti sängyn alla.Mutta nykyään pusutellaan koiraakin.Allusta on kuoriutunut varsin leikkisä ja rapsutuksista

22.12.2010 Lisätty kuva Alinasta uudessa kodissaan kissakaverin Penan kanssa.

***

7.6.2010 Alinan pennut ovat lähdössä omiin koteihinsa ja Alinakin odottaa jo sitä ikiomaa kotia. Alina luovutetaan uuteen kotiin steriloituna, rokotettuna ja sirutettuna.

1.4.2010 Alina on harmaa-valkokirjava nuori tyttökissa. Alina on kuljeskellut Porin “Viikkarissa” hetken aikaa ja oli kotiutunut erään ihmisen luokse. Alina oli synnyttänyt neljä pentua viikolla 10. Alina pääsi nyt sijaiskotihoitoon Loimaalle, jossa voi hoitaa pentujaan ja Alinaa hoidetaan.

Alina-emo on kova syömään ja hoitaa hienosti pentujaan. Pennut tietysti etsivät myös koteja. Pennut luovutetaan kotiin n. viikolla 23. Kaikki pennut ovat poikia; 1 mustavalkoinen, 2 ruskeatiikeriraitaista ja 1 harmaa-valko raitainen. Perheestä lisää kuvia myöhemmin.

Alina emoa ja pentuja voi mennä katsomaan sopimuksen mukaan viikon 18 jälkeen. Alina luovutetaan kotiin steriloituna, rokotettuna ja turvasirutettuna.
Pennuista peritään varausmaksu.