Aliko

10/2017 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

27.4.2018 Aliko sai oman kodin Nummelasta kahden kissan kaverina. Uudet kissat ovat ottaneet tulokkaan mukavasti vastaan. Nuoremmasta kissasta ja Alikosta on tullut hyvät ystävät.

Alikon turkilla säteilee keväinen aurinko. Itse asiassa koko poika tuntuu käyvän aurinkoenergialla. Kun alku-ujosteluista on selvitty, Aliko tarjoaa lämpöä ja läheisyyttä myös ihmisystävilleen.

7.4.2018

Aliko ja Mavros syntyivät isohkoon kissapopulaatioon Etelä-Savoon syksyllä 2017. Alussa sillä ei siis ollut kovin kummoiset kortit käpälissään. Populaatiokissojen elämä koostuu vilusta, pelosta ja nälästä. Alikoa kuitenkin onnisti. Se pääsi Rekku Rescuen sijaiskotiin opettelemaan kotikissan tavoille ja etsimään aivan omaa ihmistä.

Hoitokodissa Aliko on reipastunut ja oppinut huomaamaan, että ihminen on oikeastaan aivan huisan hyvä juttu. Outoa ihmistä täytyykin aluksi tarkkailla etäältä, mutta kun luottamus on rakennettu, Alikosta saa reippaan kaverin arkea jakamaan. Yöksi se käpertyy mielellään ihmisensä kylkeen.

Kaikkien kunnon kissanuorukaisten tapaan Aliko on kova poika leikkimään. Se rakastaa jahti- ja painileikkejä muiden kissojen kanssa. Se tarvitseekin nuoren ja leikkisän kissakaverin seurakseen