Alice

n. 3v (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Vantaa (sijaiskodissa)

HUOM! Alicesta on tullut jo valtavasti hakemuksia, joten emme ota niitä enää vastaan.

Alice on noin kolmevuotias rohkea kissaneiti, joka etsii omaa ihmemaata.

4.6.2021 Alice on erittäin seurallinen ja kaipaa runsaasti ihmisten läheisyyttä ja rapsutuksia. Liiallisesta lähentelystä hän kuitenkin ilmoittaa tassunläpsäisyllä tai kevyellä näykkäisyllä, eikä siksi sovellu lapsiperheeseen. Paras koti Alicelle olisi aikuiskoti jossa kuitenkin on aikaa ja tahtoa panostaa hänen aktivointiin ja koulutukseen.

Hän tykkää tarkkailla lintuja ja ohikulkijoita ikkunasta ja toisinaan innostuu leikkimään omilla leluillaan tai taistelemaan vaikkapa vessapaperirullan kanssa. Kotiin saapuvia sijaishoitajia tullaan ovelle tervehtimään poikkeuksetta.

Alice ei juuri ujostele vieraita ihmisiä. Suhtautumisesta toisiin kissoihin ei ole tietoa, mutta mukava kissakaveri ei ole poissuljettu. Uudessa kodissa on toivottavasti riittävän suuri sänky, sillä Alice haluaa ehdottomasti nukkua ihmisten vieressä, usein jopa välissä.

Sijaiskodissa on harjoiteltu käsittelyä ja esim. lääkkeen antaminen sujuu hyvin. Vaikeammat toimet kuten kynsien leikkuu vaatii kuitenkin kapalointia. Alice on erittäin kiinnostunut kaikesta herkullisesta syötävästä, joten kouluttaminen on mahdollista.

Summary in English

Alice is looking for her own, for-ever wonderland. Alice is very fond of people and absolutely wants to be near her people and sleep with them in the bed. She likes being petted, but when she’s had enough cuddles, she tells it with a bite or slap. So she isn’t suitable for home with little kids. She is active and requires a lot of attention and playtime.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 160 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama, FIV-/FeLV-testattu negatiiviseksi (ellei toisin kerrota kissan kuvauksessa) ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Tiedustelut

Elina / 045 214 3928

Soittoajat: Sopimuksen mukaan.

elinarekkurescue.com

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella. Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Alice

    Olen lukenut Rekku Rescue ry:n ohjeet kissan adoptioon: Kissan Adoptio

    Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


    Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.


    Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

    Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.