Alice

n. 3v (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

31.7.2021 Alice muutti omaan kotiin Helsinkiin.

***

Alice on noin kolmevuotias rohkea kissaneiti, joka etsii omaa ihmemaata.

4.6.2021 Alice on erittäin seurallinen ja kaipaa runsaasti ihmisten läheisyyttä ja rapsutuksia. Liiallisesta lähentelystä hän kuitenkin ilmoittaa tassunläpsäisyllä tai kevyellä näykkäisyllä, eikä siksi sovellu lapsiperheeseen. Paras koti Alicelle olisi aikuiskoti jossa kuitenkin on aikaa ja tahtoa panostaa hänen aktivointiin ja koulutukseen.

Hän tykkää tarkkailla lintuja ja ohikulkijoita ikkunasta ja toisinaan innostuu leikkimään omilla leluillaan tai taistelemaan vaikkapa vessapaperirullan kanssa. Kotiin saapuvia sijaishoitajia tullaan ovelle tervehtimään poikkeuksetta.

Alice ei juuri ujostele vieraita ihmisiä. Suhtautumisesta toisiin kissoihin ei ole tietoa, mutta mukava kissakaveri ei ole poissuljettu. Uudessa kodissa on toivottavasti riittävän suuri sänky, sillä Alice haluaa ehdottomasti nukkua ihmisten vieressä, usein jopa välissä.

Sijaiskodissa on harjoiteltu käsittelyä ja esim. lääkkeen antaminen sujuu hyvin. Vaikeammat toimet kuten kynsien leikkuu vaatii kuitenkin kapalointia. Alice on erittäin kiinnostunut kaikesta herkullisesta syötävästä, joten kouluttaminen on mahdollista.