Alfetta (ent. Kisu / nyk. Nuppu)

Lisätty sivulle: 2007-10-27

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Alfetta (ent. Kisu / nyk. Nuppu)
1.1.2010 Kisu muutti omaan kotiin pääkaupunkiseudulle ainoaksi silmäteräksi.

***

Kuulumisia kotoa:

25.1.2014 Nuppu tuli yksinäisen mummon kissaks 1.1.2010. Tuolloin mummo tarvitsi jonkun syliinsä edesmenneen kissansa tilalle ja Nuppu tarvitsi syliä. Nuppu kotiutui saman tien ja nautti saamastaan hellyydestä ja huomiosta. Mummosta ja Nupusta tulikin erottamattomat ystävykset!

Nupulla oli pientä haavaumaa/karvanlähtöä niskan alueella jo tullessaan, ja iho-ongemat senkun pahenivat. Ihovaikeuksia yritettiin hoitaa ruokavaliolla ja kortisonilla. Vasta jokin aikaa sitten iho on alkanut pysyä hyvänä, ilman lääkitystä. Ja nyt turkki onkin kauniimpi kuin koskaan.

Viime Uutenavuotena Nuppu meni yhtäkkiä huonoon kuntoon, ei syönyt, nukkui vaan, kyyhötti piilossa saunassa tai sängyn alla. Verikokeessa todettiin kohonneet maksa-arvot, ja Nuppu sai seitsemää eri lääkettä; mm. kahta antibioottia, maksalääkettä, ruokahalulääkettä, kortisonia ja vitamiinia. Lääkekuurin jälkeen uusissa verikokeissa maksa-arvo oli laskenut lähes normaaliin, ja Nuppu on alkanut taas syödä ja leikkiä, ulkoilla aidatulla pihallaan, ja nauttia elämästään.

Nuppu myöskin arvioitiin paljon vanhemmaksi kuin mitä oltiin luultu, se on nyt noin 8 vuotias. Mutta vielä on kesiä jäljellä, toivottavasti ainakin vielä toiset 8 vuotta, joten toivotaan, että vaikeudet ollaan voitettu ja Nuppu saisi nyt vain keskittyä nauttimaan loppu elämästään lellittynä kotikissana.

Nupun lempipuuhaa on patterin päällä makoilu, sylissä kehrääminen, tai omalla pihallaan oleskelu, mikä onkin nimetty Nuppulandiaksi.

Näiden kuulumisten myötä toivon, että ihmiset muistaisivat eläimen ottaessaan, että eläimestä on myös suuri vastuu, ja aina kaikki ei mene niin kuin toivoisi, mutta meidän tehtävämme on taata eläimille mahdollisimman hyvä elämä. Silloin olemme ansainneet sen pyyteettömän rakkauden ja ystävyyden mitä eläimeltä saamme!

***

Leikattu naaras, noin 2v. (alkutalvesta 2009), kotihoidossa Vantaalla

27.12.2009 Kisu parka on vähän arka muita kissoja kohtaan, mutta ihmistä se RAKASTAA yli kaiken. Siskoni vietti joulun pyhät meillä ja nukkui Kisun kanssa samassa huoneessa. Kisu on kuin pieni apina joka ottaa halusotteen eikä tahdo päästää irti kun se pääsee syliin. Voi sitä kehräystä ja hyrinää, se on niin onnellinen kun saa huomiota. Meidän muutama oma kissa taitaa olla sille kateellisia, sillä ne eivät tykkää Kisusta lainkaan ja yöt Kisu viettääkin omassa huoneessa ettei tule turhaa tappelua. Olisiko jossain odottamassa oma koti tätä kaunista kissaa, ja mieluusti sen ystävää Kasperiakin?

30.11.2009 Kauniille Kisulle lisätty uusia kuvia. Pikkuhiljaa Kisu ja Kasper “Kassu” ovat totutelleet myös muihin kissoihin sekä koirien seuraan ja hyvin on mennyt.

17.11.2009 Kisu ja Kasper siirtyivät hoitopaikkaan Vantaalle ja odottavat nyt yhdessä uuden kodin löytymistä.

Entisen omistajan kertomaa: Kasper ja Kisu(Alfetta) tarvitsevat uuden kodin. Kasper on iso vuoden vanha leikkaamaton uros. Kisu pienempi n.2-vuotias leikattu naaras. Kissat ovat todella sosiaalisia ja tarvitsevat jonkun jolla on aikaa paijata ja harjata, sillä molemmat ovat puolipitkäkarvaisia. Kisu ja Kasper ovat toistensa parhaimmat ystävät joten toivottavasti ei tarvitse erottaa. Näissä kissoissa ei ole mitään vikaa ja pakon edessä joudun niistä luopumaan, kun ei ole pysyvää asuntoa. Toivon että saavat rakastavan ja pysyvän
kodin.

7.11.2009 Alfetta (nyk. Kisu) etsii uutta kotia Kasper kissan kanssa. Lisätietoja tulossa myöhemmin.

***

11.11.2007 Alfetta muutti omaan kotiin.

***

Naaraspentu, noin 3kk (lokakuun 2007 lopussa)

26.10.2007 Sisarukset Trumppa, Alfetta, Penny ja Samuel etsivät kotia joko yhdessä tai erikseen. Alfetta on kaunis sinikilpikonna tyttö, pidemmällä karvalla varustettu. Kotihoitajan mukaan reipas ja sosiaalinen.

Kertomus Tallinnasta:
“Katukissa synnytti 4 pennua puolipalannut nuotiossa. Pennut olivat noin 1kk kuin pääsivät kotihoidoon mutta emo oli liian villikö eikä luopunut vapaudesta. Tänään sisarukset ovat noin 3kk. terveet ja iloiset kissalapset.

-Kaunis pidempikarvainen tuuheassa sini-beige-valkoisessa turkissa kissa-tyttö.
Suloinen, hiljainen ja hellä, erittäin ihmisrakastava

-Kaunis tyttönen, päälleen ruskea-raidallinen pidempikarvainen turkki missä löydyy punaista ja valkoista väriäkin.
Peloton ja itsenäinen mutta todella ystävällinen.

-Komea pikku uros pidempikarvaisessa hopea-valkoisessa turkissa.
Suloinen ja hellä sylikisu. Tykkää “oikeasta ruoasta” – lihasta ja kalasta.

-Komea pikku uros uros pidempikarvaisessa punaisessa turkissa. Vatsa, kaula ja tassut ovat valkoiset.

Suloinen, ystävällinen ja erittäin puhelias- sen kehräys kuulosta erikoisen kauniilta.”

KULUKORVAUS leikatusta aikuisesta kissasta on 115€