Alfa (nyk. Tico)

Kevät 2019 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

1.8.2019 Alfa ja Beeta pakkasivat hiiret mukaan ja muuttivat yhdessä omaan kotiinsa, jossa veljekset saavat jakaa seikkaulunsa jatkossakin.

Alfa on rohkea ja ihmisläheinen pikkukolli, jonka mielipuuhia on riehua lelujen perässä ja ottaa päiväunia ihmisen sylissä kehräten.

18.7.2019

Emo Pätu ja sisarukset Alfa, Beeta, Gamma, Omega ja Niilo ilmestyivät yhtenä kesäkuisena päivänä pihapiiriin Vantaalla, jolloin alkoi operaatio perheen loukuttamiseksi. Lopulta koko joukko saatiin Rekkujen sijaiskotiin ja emo paljastui pari vuotta aiemmin lähialueella valjaista karanneeksi kissaksi. Totuttuaan hetken ihmisen tämä pentuviisikko on valmis uusiin koteihin ja myös emo pääsee takaisin omalle omistajalleen.

Sijaiskodissa Alfa on aloittanut kotikissakoulun, mutta tarvitsee uudessa kodissaan reippaan kaverin opettamaan lisää palvelusväen kouluttamisesta sekä purkamaan pentuenergiaa. Alfa on pentueen rohkein ja tuttavallisin pentu, josta saa seuraa joka hetkeen. Siivotetta Alfa roikkuu mopissa kiinni tai kulkee hartioilla mukana. Mikäli Alfaa ei huomioi heti, hän saattaa kiivetä lahjetta pitkin syliin.

Pentue on eläinlääkärissä todettu terveiksi, rokotettu ja leikattu, ja heidät on sijaiskodissa madotettu ja opetettu sisäsiisteiksi. Omaan kotiin he ovat valmiita muuttamaan heti sellaisen löydyttyä.