Alf

Lisätty sivulle: 2006-12-29

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Alf
19.4.2008 Alf muuti omaan kotiin.

****

Leikattu uros, noin 1,5v keväällä 2008

26.3.2008 Kuulumisia: Moikka! Tässä olisi uusia kuvia kotihoidossa olevasta Alf-kissasta. Alf on sopeutunut kotihoitopaikkaan oikein hienosti. Välistä on pientä nahinaa talon omien 4 kollin kanssa, mutta saman katon alla ollaan pärjätty oikeinkin hyvin. Luulisin että Alf tulisi toimeen pienemmässä laumassa mainiosti, ja ehkäpä koirienkin kanssa.

Alf on todella komea ja iso pojan rötkäle, antaa nostella ja “rieputella” miten haluaa. Kotihoitopaikassa ei ole lapsia, mutta voisin kuvitella Alfin sopeutuvan hienosti pienten lasten kanssa samaan kotiin. Pienestä poika ei nimittäin säikähdä, ja on muutenkin kovin ihmisten perään. Tykkää varsinkin katsella leffoja sohvalla kainalossa :) Jos oma “kissa-kiintiö” ei olisi täynnä, pitäisin tämän ison kehruukoneen itselläni.. :)

***

3.3.2008 Alf siirtyi kotihoitoon Keravalle ja on tottunut hyvin uuteen ympäristöön ja uusiin kissakavereihin. Kotihoitajan mukaan Alf on kunnon kolli ja reipas kehruukone joka tykkää silityksistä.

6.2.2008 Alf odottaa yhä omaan kotiin pääsyä. Tällä hetkellä Alf on hoidossa omistajan ystävällä, joten uusi koti olisi tälle viikarille oikein iloinen yllätys!

1.11.07 Sosiaalinen ja leikkisä Alf joutuu etsimään uutta kotia

Kertomus kodista: “Olen tullut siihen tulokseen että rakkaalle Alfille täytyy löytyä uusi koti.. Alfilla ei ole hyvä olla näin pienessä asunnossa, koska se tarvii paljon tilaa ja aktiviteettejä. Enkä tämän enempää osaa niitä antaa:(..Eli jos voitte laittaa hakuseen rakastavan kodin missä mieluiten olis lapsia jotka Alfia leikittäis. Alf on hyvin leikkisä ja hauska kissa. Ja hyvin ihmisläheinen ja sosiaalinen. Ja nyt siis noin puoltoista vuotias. Ehkä myös mieluiten ainoaksi kissaksi koska toista kissaani kovasti pomottaa.. Laitan mukaan pari kuvaa missä näkyy kuinka komea poika on.

***

Alf pääsi omaan kotiin 2.8.2006, mutta joutui etsimään uutta kotia 11/2007

UROS, noin 2,5kk (heinäkuussa 2006) HUOM! Luovutusikä 3kk

Alf on hassu ja reipas pentu, hänetkin jätetty kadulle oman onnensa nojaan,nyt kovin odottaa omaan kotiin pääsyä.