Aleksi

Lisätty sivulle: 2007-07-19

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Aleksi
8/2007 Aleksi muutti omaan kotiin.

***

Urospentu, noin 3kk (heinäkuussa 2007), kotihoidossa Helsingissä

29.7.2007 Aleksin ulkonäkö on sellainen, kuin se olisi kävellyt suoraan erään kissanruokapurkin kyljestä. Ja mieluiten se kävelee suoraan ihmisen syliin puskemaan, kehräämään, haromaan tassuillaan ja ottamaan pienet torkut reporentona. Aleksi on todella ottanut ihmisen parhaaksi ystäväkseen. Sitä ei voi silittää liikaa. Kun se on tarpeeksi levännyt, niin tuskin mikään jää siltä tutkimatta. Se tutustuu maailmaan Pelle Pelottoman asenteella. Jos joitain pelottavaa yllättävästi tuleekin eteen, se osaa kyllä juosta takaisin ihmisen luo ja pyytää, siis vaatia syliin. Sylikorkeudelta on sen mielestä mukava taas tarkkailla. Muutenkin Aleksilla on kaikesta paljon kommentoitavaa. Sille olisi erittäin hyvä ainakin aluksi olla paljon aikaa ja mahdollisesti toisen kissan seuraa. Muuten asenne voi viedä sen vaaroihinkin, joista sillä ei ole mitään hajua.

Aleksi on sisäsiisti (tosin laatikossa on hyvä olla katto, koska intoa hiekan sutimiseenkin on vielä aikalailla) ja on syönyt tarjottuaja penturaksuja, keitettyä kalaa, kermaviiliä, kermaa ja kaikenlaista purkkiruokaa hyvällä ruokahalulla. Raaka liha tai keitetty kana eivät ole Aleksin mielestä kissan ruokaa…tai sitten se ei vielä ole oppinut nauttimaan herkuista:)

18.7.2007 Kissasisarukset Ella ja Aleksi odottavat omaan kotiin pääsyä joko yhdessä tai erikseen.

Kertomus: Myöhään illalla yksi rouva ulkoilutti koiraa ja huomasi kissatalon, missä olikin 2 pelästynyttä pentua. Rouva oli hyvä ihminen ja otti pennut mukaan kotiinsa. Pennut ovat terveet ja hyvin ruokitut, erittäin ystävälliset ja uteliaat. Ne ovat eivät ilmeisesti olleet tervetulleita syntymäkotiinsa ja ne oli heitetty ulos.

KULUKORVAUS leikatusta aikuisesta kissasta on 100€ ja leikkaamattomasta pennusta 90€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös fel- ja fiv -testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.