Aldo

Lisätty sivulle: 2010-07-05

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Aldo
3.9.2010 Aldo ja Dash muuttivat yhdessä omaan kotiin Espooseen.

***

Urospentu, noin 10 vkoa (elokuun puolessa välissä 2010), kotihoidossa Helsingissä luovutus omaan kotiin 2.9.2010->

21.8.2010 Aldo ja Aurelia ovat samassa hoitopaikassa Kultatoffee, Kermatoffee, Raitatoffee ja Tofferiina -pentujen kanssa. Kaikki kuusi pentua peuhaavat yhdessä teini-ikäisten kissojen suurella riemulla. Uusimpana tulokkaana samassa hoitopaikassa on vielä hieman ujo Dash. :D Aldo on erittäin aktiivinen ja reipas nuoriherra. Kun Aldon ottaa syliin, käynnistyy herran kehruumoottori automaattisesti. :)

Pennut rokotetaan ja sirutetaan 2.9.2010, jonka jälkeen ne ovat valmiita muuttamaan omiin, pysyviin koteihinsa. Pennut ovat aktiivisia ja sosiaalisia. Niinpä ne lähtisivätkin mieluusti uusiin koteihinsa pareittein tai kotiin, jossa niille olisi jo valmiiksi kissaseuraa.

29.7.2010 Pikkuiset kissasisarukset ovat reipastuneet hurjasti Helsinkiin saapumisensa jälkeen. Molemmat ovat todella suloisia ja leikkisiä pentuja. Sekä Aldo että Aurelia peuhaavat hoitopaikan omien ja muiden hoitokissojen kanssa kuin olisivat aina kuuluneet laumaan. Kumpikin nauttii silityksista ja sylityksesta – jos vaan leikeiltään ja päiväuniltaan kerkiävät. :D

Lisätty uusia kuvia Aldosta ja Aureliasta.

13.7.2010 Aurelia ja Aldo siirtyivät yhdessä kotihoitoon Helsinkiin.

5.7.2010 Aldo on Porin Ahlaisista pyydystetty kissanpoika. Aurelia ja Aldo ovat saman emon pentuja. Aurelia on harmaan ja valkoisen kirjava arka pentu. Aurelian ja Aldon emo oli löydetty pentujensa kanssa ja olivat yhdessä matkalla löytökissatalolle. Emo kuitenkin pelästyi boxia ja lähti karkuun. Emoa yritetään saada vielä kiinni, jotta pennut saisivat varttua emonsa huomassa.Pennut ovat noin 5-viikon ikäisiä. Aurelia ja Aldo ovat kotihoidossa Kiikoisissa. Aurelia ja Aldo luovutetaan uuteen kotiin madotettuna, rokotettuna, turvasirutettuna ja ulkoloishäädettynä.

Kulukorvaus kissapennusta on 100 euroa. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.