Alden (nyk. Willow)

06/2022 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

23.12.2022 Alden muutti omaan kotiin toisen kissan kaveriksi ja sai kauniin uuden nimen.

***

Alden on luonteeltaan melko rauhallinen, ruoasta kiinnostunut nuori tyttö.

5.12.2022

Alden saapui Rekkujen sijaiskotiin emonsa ja sisarustensa kanssa isosta kissapopulaatiosta. Alden oli aluksi arka, mutta on edistynyt sijaiskodissa hienosti, ja nyt se nauttii ihmisen huomiosta ja yhteisistä leikkihetkistä.

Aldenia kiinnostaa ruoka, eikä hoitajan ruokailuhetki jää siltä koskaan huomaamatta. Sen mottona tuntuu olevan “kaikkea pitää maistaa, ellei se ole kissanruokaa”. Toki tavan kissanruokakin sille kelpaa, ja parhaiten maistuu raakaruoka. Ruoka-ajan lisäksi Alden nauttii leikkihetkistä ihmisen kanssa, vaikka onkin yleisluonteeltaan melko rauhallinen.

Aldenilla on tapana ajoittain näykkiä ihmisten sormia. Tästä syystä se ei sovellu pienten lasten perheeseen. Uudella omistajalla tulee olla jo jonkin verran kissakokemusta ja osaamista opettaa Aldenia pois ikävästä tavasta positiivisen vahvistamisen keinoin. Uudessa kodissa pitäisi Aldenia olla odottamassa kiltti kissakaveri. Sijaiskodissa tyttö on tottunut myös koiraan.

Summary in English

Alden is a quite calm, young female cat.

05.12.2022

Alden was rescued from a semi-feral cat colony. At the start she was timid but has gotten used to her foster home humans and even the dog. Alden is very interested in food and she likes raw food best.

At times Alden tends to bite humans’ fingers. For this reason she needs a home with no small children. Her future owner should already have some prior experience with cats. Her new home should also have a cat companion.