Albert

Lisätty sivulle: 2011-09-13

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Albert
8.10.2011 Albert muutti omaan kotiin.

***

Kuulumisia kodista:

Albert pääsi kotiin yhdessä Nelli tyttösen kanssa Helsinkiin. Kotiutuminen on tapahtunut yllättävän nopeasti ja parivaljakko tulee keskenäänkin ihan kivasti jo juttuun.

***

Leikattu uros

13.9.2011 Albert on todella komea leveä poskinen, tuuhea turkkinen kolli. Albert on ihmisrakas ja hyvin ystävällinen, puskemista rakastava kehruukone. Albertin on jalassaan vamma, kuitenkin kissan mennessä operoitavaksi huomattiin vamman olevan jo niin vanha ettei sille voitu enää tehdä mitään. Vamman ei pitäisi kuitenkaan tuottaa Albertille kipua. Albert oli hyvin huonossa kunnossa ja aliravittu tarhalla tullessaan. Albertilla maistuu ruoka ja sen kunto on nopealla tahdilla kohentunut. Albertista tulee omassa kodissa varmasti melkoinen lempeä jätti:)

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV-testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista on tehdään ilmoitus Eviralle.