Äksy

Lisätty sivulle: 2011-11-25

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Äksy
3.12.2011 Äksy muutti omaan kotiin Espooseen Sisu-kissan kaveriksi.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

18.10.2013 Meille kuuluu oikein hyvää. Äksystä on kasvanut aivan hurmaava, ihmisrakas kissaneiti – joskin täysin vieraiden ihmisten seurassa se on edelleen kovin ujo ja tarvitsee paljon omaa tilaa, ennen kuin uskaltautuu tutustumaan. Sisun esimerkkiä seuraten se kuitenkin yleensä tulee moikkailemaan, kun on ensin todennut vieraat hyviksi tyypeiksi pienen välimatkan päästä. :) Sisu ja Äksy ovat liikuttava parivaljakko, nukkuvat aina vieretysten ja seuraavat toisiaan joka paikkaan. Kolttosiakin tykkäävät välillä harrastaa: olemme yllättäneet mokomat repimästä vessapaperirullaa tuhannen päreiksi tai kiipeilemästä vaatekaapissa (ovat keksineet, miten oven saa kätevästi auki yhteistyöllä, toinen raottaa tassulla ja toinen kiipeää). Voi niitä syyllisiä ilmeitä, kun jäävät kiinni.

Yhteiselo on sujunut todellakin mallikkaasti, ongelmia ei ole ollut oikeastaan minkäänlaisia. Terve, upeaturkkinen, tyytyväisen oloinen kissa. (Turkista muuten sen verran, että on edelleen aivan yhtä ihanan sileä ja pehmeä kuin pentunakin. Karva on tuuhea ja melko pitkäkin – liekö pitkäkarvaisen emonsa perimää.) Ruoka maistuu ja päivästä iso osa kuluu leikkiessä, aktiivinen kuin mikä, ja aina pyytämässä ihmiskavereita heittelemään leluja. Mikä söpöliini.

***

Naaraspentu, noin 3kk (marraskuun lopussa 2011), kotihoidossa Helsingissä

28.11.2011 Äksy ei ole luonteeltaan enää lainkaan äksy vaan ihana, kiltti pikkukissa. Kun Äksy malttaa hetkeksi leikeiltään pysähtyä siliteltäväksi, alkaa kehruukone hyrräämään äänekkäästi. Neiti on erittäin kaunis ja turkki on kuin silkkiä <3

Vieraita neiti vielä hieman ujostelee ja tutkailee alkuun välimatkan päästä, mutta leikin varjolla ujous unohtuu ja vieraat tutkitaan lopulta päästä varpaisiin. Äksy toivoo, että hänen uudessa kodissaan olisi kiltti, reipas kissakaveri seurana

25.11.2011 Jättis, Äksy ja Höpsis ovat syntyneet elokuussa helsinkiläisen päiväkodin ulkovarastoon. Pentujen emo on pitkäkarvainen kaunotar. Emo ja pennut ovat siirtyneet Rekku Rescuelle kotihoitoon lokakuussa. Alussa pennut olivat kovin sähikäisiä ja ihmiset hurjan pelottavia pikkuisten mielestä, mutta nyt kaikki on toisin.

Pennuista on lisätietoja Rekku Rescuen keskustelufoorumilla.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 100€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.