Akseli

Lisätty sivulle: 2010-02-09

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Akseli
5.4.2010 Akseli muutti omaan kotiin Turkuun.

****

Kuulumisia kodista:

20.4.2010 Akselin saapumisesta kotiimme on kulunut nyt tasan 2 viikkoa. Uudessa kodissa häntä odotti kaksi vanhempaa rescue-tapausta, n. 4v. Belotchka-neiti sekä 5v. Neko-herra. Poju on antanut itsestään hyvin energisen, sosiaalisen ja hempeilyä rakastavan katin kuvan. :) Ruoka voidaan jo syödä samalta isolta lautaselta kolmeen pekkaan ja kahdesta “vanhuksesta” Belotchka on ruvennut hyväksymään nuorta veikkaa Nekoa paremmin, vaikka sähähtääkin aina ojentavasti jos pentu on turhan leikkisällä päällä neidin kauneusunien aikoihin. Neko sitä vastoin varjostaa Akselia aina vähän väliä ja joskus varjostus on päättynyt tassuilla pussailuun, joskus silkkaan nuuskimiseen vaille karvapörhistelyjä. Parvekkeella Akselin olo ei vaivaa Nekoa, auringossa köllöttely vie sen kaiken huomion. Akseli onkin jo ottanut hyvin leikkisän suhtautumisen Beloa kohtaan, mutta Neko tuntuu vielä olevan se “isompi poika”, jota pikku eskarilainen katsoo sekä kunnioittavasti että ripauksella arkuutta. Mutta ei ne isoset koskaan kauaa jaksa ekaluokkalaisia kiusata. ;)

***

Leikattu uros, noin 6kk (maaliskuussa 2010)

17.3.2010 Lisätty uusia kuvia komeasta Akselista (kaksi ensimmäistä kuvaa on otettu sen jälkeen kun se on löydetty, joten nyt Akseli on siisti ja puhdas). Akseli on nyt myös kastroitu.

11.3.2010 Ystävällinen Akseli olisi kaikin puolin valmis lähtemään omaan kotiin.

9.2.2010 Akseli on löydetty hylättynä vanhan, suljetun mielisairaalan alueelta. Akseli on kuitenkin luonteeltaan rauhallinen ja ystävällinen, joten se on varmaankin alunperin ollut ihan tavallinen kotikissa.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 115€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.