Aki

Lisätty sivulle: 2010-10-28

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Aki
27.11.2010 Aki muutti omaan pääkaupunkiseudulle.

***

Urospentu, noin 4kk (marraskuussa 2010), kotihoidossa Vantaalla

24.11.2010 Moni kaveri on jo päässyt kotiin, mutta Aki ja Turo odottelevat vielä Reinon ja Elsan kanssa omaan kotiin pääsyä.

5.11.2010 Aki ja veljekset kävivät toissapäivänä eläinlääkärissä saamassa rokotteen ja mikrosirun, joten reippaat ja kehrääväiset pojjaat on nyt valmiita! Hoitohuone alkaakin jo käydä pojille vähän tylsäksi ja ne tahtoisivatkin jo kovasti omaan kotiin elämään täysivaltaisina perheenjäseninä.

28.10.2010 Veljekset Aki, Turo ja Uuno odottavat omaan kotiin pääsyä yhdessä niitä pienempien kaverien Ansan, Helvin, Elsan, Ainon ja Reinon. Koko poppoo on ihanan seurallisia pikkukissa ja mieluusti Akikin lähtisi omaan kotiin jonkun kaverin kanssa. Pennuilla on antibioottikuuri vielä kesken, mutta kunhan nuha hoidetaan pois on aika mennä rokotuksille ja päästä omaan kotiin. Nämä kehruupakkaukset ovat kaikki aivain ihania kissoja ja kehräyskin loppuu yleensä hetkeksi vaan siinä vaiheessa kun hoitotäti tunkee sitä antibioottia suuhun, sen jälkeen jatkuu taas hurina:)

Aki on ihanan reipas raitapaitapoika ja siitä tulee varmasti isona komea kolli.

Kulukorvaus kissapennusta on 100 euroa. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.