Akai (nyk. Mai)

3-5 v (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

25.2.2021 Akai muutti omaan kotiin ainoaksi kissaksi. 

7.3.2021 Kuulumisia uudesta kodista:

Kotiutuminen on sujunut tosi hyvin. Nopeassa ajassa hän on reipastunut ja tulee ovelle vastaan kun tulee kotiin. On löytynyt paljon uusia leluja, joiden kanssa tykkää leikkiä. Ensimmäisinä öinä (kaksi yötä) hän käveli ja maukui, ehkä etsi pentujaan.  Ja hänen oli vaikea asettua aloilleen. Nykyään nukkuu rauhassa meidän jaloissa ja tykkää huomiosta. Ruoka maistuu paremmin kuin hyvin ja vatsa toimii normaalisti.
Hän istuskelee ikkunalaudalla ja välillä hakeutuu aivan lähelle. Karvaa lähtee jonkin verran, mutta ostimme Avital Biotin tabletteja ja
mielestäni karvan lähtö on hellittänyt. Ehkä Biotin vaikutuksesta tai sitten suoliston toiminta on normalisoitunut.
Akai on saanut uuden nimen, Hän on Mai.

 

Akai on seurallinen ja kaunis kissatyttö. Luonteeltaan hän on hyvin kiltti, lempeä ja rauhallinen, mutta innostuu myös leikkimään ihmisen kanssa. Akai nauttii saadessaan huomiota ja seuratessaan pihan elämää ikkunasta.

16.2.2021

Akai on herättänyt runsaasti kiinnostusta, joten emme ota hänestä vastaan tällä hetkellä enempää kyselyitä.

15.2.2021

Kaunis Akai saapui Rekkujen sijaiskotiin pentujensa Rowanin, Kionin ja Chisen kanssa vuoden 2021 ensimmäisinä kissoina. Akai etsii omaa kotia jo ainakin kolmatta kertaa, koska hän on joutunut vaihtamaan kotia omistajien ajanpuutteen ja terveydellisten syiden takia. Sijaiskodissa hän on kasvattanut kolmea pentuaan kärsivällisesti ja rakkaudella. Muuten Akai ei tunnu välittävän muiden kissojen seurasta ja sopisikin omaan kotiin ainoaksi lemmikiksi. Hän rakastaa huomiota, hellyyttä ja tulee mielellään mahdollisimman lähelle ihmistä lepäämään.

Akailta ei puutu leikkisyyttäkään ja parhaimmaksi leluksi on osoittautunut laserosoitin. Myös höyheniset lelukepit saavat kyytiä nopeissa tassuissa. Pentujensa kanssa Akai ei juurikaan leiki, vaan seuraa niiden touhuja korkealta kiipeilypuusta. Hän seuraa myös pihan elämää tarkkaavaisesti ikkunasta mutta huolimatta aiemmasta elämästään vapaasti ulkoilevana kissana hän ei tunnu kaipaavan ulos. Ovien ja ikkunoiden kanssa on silti oltava tarkkana.

Akai antaa hoitaa ja käsitellä itseään nätisti, myös kynsien leikkuu onnistuu hienosti. Akai sopii kiltteytensä vuoksi myös lapsiperheeseen. Tärkeintä on, että hän saa paljon huomiota, aktivointia ja leikitystä.