Akai (nyk. Mai)

3-5 v (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

25.2.2021 Akai muutti omaan kotiin ainoaksi kissaksi. 

7.3.2021 Kuulumisia uudesta kodista:

Kotiutuminen on sujunut tosi hyvin. Nopeassa ajassa hän on reipastunut ja tulee ovelle vastaan kun tulee kotiin. On löytynyt paljon uusia leluja, joiden kanssa tykkää leikkiä. Ensimmäisinä öinä (kaksi yötä) hän käveli ja maukui, ehkä etsi pentujaan.  Ja hänen oli vaikea asettua aloilleen. Nykyään nukkuu rauhassa meidän jaloissa ja tykkää huomiosta. Ruoka maistuu paremmin kuin hyvin ja vatsa toimii normaalisti.
Hän istuskelee ikkunalaudalla ja välillä hakeutuu aivan lähelle. Karvaa lähtee jonkin verran, mutta ostimme Avital Biotin tabletteja ja
mielestäni karvan lähtö on hellittänyt. Ehkä Biotin vaikutuksesta tai sitten suoliston toiminta on normalisoitunut.
Akai on saanut uuden nimen, Hän on Mai.

 

Akai on seurallinen ja kaunis kissatyttö. Luonteeltaan hän on hyvin kiltti, lempeä ja rauhallinen, mutta innostuu myös leikkimään ihmisen kanssa. Akai nauttii saadessaan huomiota ja seuratessaan pihan elämää ikkunasta.

16.2.2021

Akai on herättänyt runsaasti kiinnostusta, joten emme ota hänestä vastaan tällä hetkellä enempää kyselyitä.

15.2.2021

Kaunis Akai saapui Rekkujen sijaiskotiin pentujensa Rowanin, Kionin ja Chisen kanssa vuoden 2021 ensimmäisinä kissoina. Akai etsii omaa kotia jo ainakin kolmatta kertaa, koska hän on joutunut vaihtamaan kotia omistajien ajanpuutteen ja terveydellisten syiden takia. Sijaiskodissa hän on kasvattanut kolmea pentuaan kärsivällisesti ja rakkaudella. Muuten Akai ei tunnu välittävän muiden kissojen seurasta ja sopisikin omaan kotiin ainoaksi lemmikiksi. Hän rakastaa huomiota, hellyyttä ja tulee mielellään mahdollisimman lähelle ihmistä lepäämään.

Akailta ei puutu leikkisyyttäkään ja parhaimmaksi leluksi on osoittautunut laserosoitin. Myös höyheniset lelukepit saavat kyytiä nopeissa tassuissa. Pentujensa kanssa Akai ei juurikaan leiki, vaan seuraa niiden touhuja korkealta kiipeilypuusta. Hän seuraa myös pihan elämää tarkkaavaisesti ikkunasta mutta huolimatta aiemmasta elämästään vapaasti ulkoilevana kissana hän ei tunnu kaipaavan ulos. Ovien ja ikkunoiden kanssa on silti oltava tarkkana.

Akai antaa hoitaa ja käsitellä itseään nätisti, myös kynsien leikkuu onnistuu hienosti. Akai sopii kiltteytensä vuoksi myös lapsiperheeseen. Tärkeintä on, että hän saa paljon huomiota, aktivointia ja leikitystä.

Summary in English

Akai is a social and beautiful girl. She is very kind, gentle and calm but also likes to play and loves attention from people. She enjoys following life outside on the yard from the window.

16.2.2021

Akai has raised a lot of interest so we do not take more enquiries at the moment

15.2.2021

Beautiful Akai arrived at Rekku Rescue foster home with her kittens Rowan, Kion and Chise as the first cats in 2021. Akai is looking for her own home at least the third time due to lack of time and health reasons from the previous owners. In the foster home she has raised her three kittens with patience and love. Otherwise Akai does not seem to care of company of other cats and would best fit into her own home as the only pet. She loves attention, affection and often finds her resting place close to a person.

Akai also likes to play, especially with a laser pointer and feather toy sticks. She plays just a little with her kittens but follows their playing from a high up in a climbing tree. She also follows carefully the life outside the yard from a window but despite of her previous life as an outdoor cat, she does not seem to miss going out. You still have to be careful with doors and windows.

Akai is easy to treat, even nail cutting is ok for her. Akai would also suit to a family with children. The most important thing is that she gets a lot of attention, activation and love.