Aino

2012 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

17.9.2018

Lisätty kuvia Ainolle. Ihana Aino etsii edelleen kotia veljensä kanssa. Uteliaana luonteena tämä kissaneiti osallistuu kaikkiin kodin askareisiin imurointia lukuun ottamatta ja on myös viihtynyt ulkona valjaissa. Aino pitää niin isoista kuin pienistä ihmisistä kovasti. Jos sinulla olisi sopiva koti Ainolle ja Reinolle, ota rohkeasti yhteyttä!

 

12.7.2018

Aino on uskomattoman seurallinen aikuinen kissatyttö, joka tahtoo muuttaa omaan uuteen kotiin veljensä Reinon kanssa. Muista kissoista Aino ei välitä.

Aino tuli yhdessä veljensä Reinon kanssa sijaiskotiin edellinen omistajan elämäntilanteen muututtua. Aino on n. 6 -vuotias ja todella ihmisystävällinen. Aino ja Reino ovat kun paita ja peppu, joten tätä paria emme halua erottaa. Muista kissoista sisarukset eivät välitä, joten tämä pari haluaisi muuttaa ainoiksi kissoiksi. Ihmisistä Aino sen sijaan pitää suuresti heti kun on vähän päässyt tutustumaan. Tuttuja tervehditäänkin kovasti jaloissa kiehnäämällä ja juttelemalla.

Aino kävi tapaamassa lääkäriä ja ensimmäisen rokotteen. Lääkäri totesi Ainon terveeksi, mutta hammaskiveä oli päässyt kertymään, mutta se poistatetaan.

Olisiko sinulla elämässäsi paikka kahdelle todella sosiaaliselle ja ystävälliselle kissalle?