Aino Inkeri

16.06.2018

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Helsinki (sijaiskodissa)

Aino Inkeri on ihana pieni tyttö, joka on peräisin tallista Espoosta. Aino etsii kotia, jossa olisi toinen kiltti ja rauhallinen kissatyttö odottamassa.

2.7.2019

Aino saapui Rekkujen sijaiskotiin alkuvuodesta siskonsa Mimmun kanssa todella arkana tyttönä, emotionaalisesti aivan lukossa. Kotihoitajan kärsivällisessä huomassa Aino alkoi kuitenkin pikkuhiljaa kesyyntymään ja ottamaan kontaktia ympärillä olevaan maailmaan. Nyt Aino antaakin jo käsitellä, tykkää paijauksista ja leikkii, mutta uudessa kodissa luultavimmin tulee aluksi jännittämään uutta ympäristöä. Uuden kodin onkin hyvä varautua kärsivällisyyteen ja antamaan tytölle tarpeeksi aikaa ja tilaa rauhalliseen kotiutumiseen.

Toisin kuin siskonsa, Aino on hitaasti lämpenevää sorttia ja  luonteeltaan rauhallinen sivustakatsoja, jolla on (sijaismamman sanojen mukaan) ”herkkä sielu”. Sijaismamma ja Aino usein hengailevatkin yhdessä katsellen toisiaan silmiin ja käyden sanattomasti syvällisiä keskusteluja. 

Arkuutensa vuoksi Ainoa ei luovuteta ainoaksi kissaksi, vaan tyttö tarvitsee kaverikseen kiltin ja ystävällisen kissaneidin, jonka kanssa saisi yhdessä ihmetellä maailmaa. Arkuuden takia emme myöskään luovuta Ainoa pienten lasten perheeseen. Arkuus ei kuitenkaan estä Ainoa leikkimästä vauhdikkaasti, joten kissakaverin olisi myös hyvä olla nuorekas sillä tavalla, etteivät Ainon leikkipyrähdykset täysin järkytä. Myöskään kauhean pomottelevaa kissaa emme Ainon kaveriksi suosittele, sillä tyttö on saanut tarpeeksi köniinsä jo siskoltaan Mimmulta.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

Karoliina / 045 614 7290

Soittoajat: to ja pe klo 12-13

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella. Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Aino Inkeri

Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme.