Aino Inkeri (nyk. Minttu)

16.06.2018

Alkuperä: Suomi

11.8.2019 Aino Inkeri muutti Espooseen Pippuri-kissan kaveriksi ja on nykyään nimeltään Minttu.

16.8.2019 Kuulumisia kodista:

Ainosta tuli meillä Minttu, ja Mintun elo uudessa kodissa on lähtenyt käyntiin oikein hienosti. Alkupäivät Minttu oli omassa huoneessaan niin, että Pippurin kanssa huoneita vaihdeltiin välillä päittäin. Kissat seurustelivat oven alta ja molemmat vaikuttivat rennon uteliailta. Keskiviikkoaamuna Minttu päätti, että nyt saa yksinolo jo riittää ja se marssi päättäväisesti omasta huoneestaan ulos. Kohtaaminen Pippurin kanssa sujui täysin rauhanomaisesti. Pippuri on aivan tohkeissaan uudesta kaverista ja se kulkee Mintun perässä paikasta toiseen. Myös Pippuri on Mintulle selvästi mieleinen kaveri ja on ihana kuunnella, kun ne kurisevat toisilleen. Pippuri on kuin teinipoika, joka yrittää tehdä vaikutusta tyttöön :D Minttu on syönyt vähän huonosti, mutta eiköhän sen ruokahalu parane kotiutumisen myötä. Täytyy vaan vähän pitää silmällä ettei Pippuri pääse syömään molempien kulhoja tyhjäksi. Minttu on vielä ihmisten suhteen vähän arka, mutta alkaa kehräämään ja leipomaan tassuilla heti, kun sille alkaa jutella. Ja oikealla hetkellä sitä saa kyllä silittää ja rapsutella. 
 
Hyvin siis menee ja vaikuttaa siltä, että fiilis näiden kissojen yhteensopivuudesta oli aivan oikea.
 
***

Aino Inkeri on ihana pieni tyttö, joka on peräisin tallista Espoosta. Aino etsii kotia, jossa olisi kiltti kissakaveri odottamassa.

30.7.2019

Ainon sisko muutti omaan kotiin muutama viikko sitten, ja siskon lähdön jälkeen Ainosta on kuoriutunut aivan uusi tyttö! Hän on nyt reippaampi, seurallisempi ja selvästi elämästä nauttiva neitokainen. Sijaiskodin hieman vanhempi tyttökissa jopa kokee Ainon liian vilkkaaksi seuralaiseksi. Aino rakastaa leikkiä palloradalla ja juttelee kovaan ääneen vaatien huomiota itselleen.

Lisätty muutama kuva Ainosta ja Ainon tassuttimista. 

2.7.2019

Aino saapui Rekkujen sijaiskotiin alkuvuodesta siskonsa Mimmun kanssa todella arkana tyttönä, emotionaalisesti aivan lukossa. Kotihoitajan kärsivällisessä huomassa Aino alkoi kuitenkin pikkuhiljaa kesyyntymään ja ottamaan kontaktia ympärillä olevaan maailmaan. Nyt Aino antaakin jo käsitellä, tykkää paijauksista ja leikkii, mutta uudessa kodissa luultavimmin tulee aluksi jännittämään uutta ympäristöä. Uuden kodin onkin hyvä varautua kärsivällisyyteen ja antamaan tytölle tarpeeksi aikaa ja tilaa rauhalliseen kotiutumiseen.

Toisin kuin siskonsa, Aino on hitaasti lämpenevää sorttia ja  luonteeltaan rauhallinen sivustakatsoja, jolla on (sijaismamman sanojen mukaan) “herkkä sielu”. Sijaismamma ja Aino usein hengailevatkin yhdessä katsellen toisiaan silmiin ja käyden sanattomasti syvällisiä keskusteluja. 

Arkuutensa vuoksi Ainoa ei luovuteta ainoaksi kissaksi, vaan tyttö tarvitsee kaverikseen kiltin ja ystävällisen kissaneidin, jonka kanssa saisi yhdessä ihmetellä maailmaa. Arkuuden takia emme myöskään luovuta Ainoa pienten lasten perheeseen. Arkuus ei kuitenkaan estä Ainoa leikkimästä vauhdikkaasti, joten kissakaverin olisi myös hyvä olla nuorekas sillä tavalla, etteivät Ainon leikkipyrähdykset täysin järkytä. Myöskään kauhean pomottelevaa kissaa emme Ainon kaveriksi suosittele, sillä tyttö on saanut tarpeeksi köniinsä jo siskoltaan Mimmulta.