Aino

Lisätty sivulle: 2012-07-12

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Aino
27.7.2012 Aino sai kodin Porista.

****

Kuulumisia kodista:

11.12.2012 Aino lähettää omille lapsille ja kaikille muille jouluterveisia! Ikävät kokemukset ovat jo takana ja nyt Aino nauttii tavallisen kotikissan elämästä: lämmin peti, ruokakuppi (joka on aina täynnä) ja rakastavat ihmiset. Juuri tätä Aino toivoo kaikille muille kissoille :)

29.7.2012 Aino on kotiutunut hyvin. Alkuun ihmetteli uutta paikkaa, mutta nyt jo nukkuu omistajan sängyssä ja leikkii reippaasti. Osaa hienosti käydä hiekkalaatikolla asioilla, syö hyvin ja edelleen kehrää, kehrää ja kehrää :))) Aivan mainio sisäkissa!

****

Naaras, leikataan, kotihoidossa Toijalassa

12.7.2012 Aino on suomalainen uutta kotia etsivä kissa. Ainolla on hoidettavana 4 pentua, ja se pääsee omaan kotiin elokuun alkupuolella, kun pennut ovat valmiit myös kotiutumaan.

Kotihoitajan kertomaa: Aino saapui pentuineen kotihoitoon 28.6. Ensimmäisestä hetkestä lähtien kävi selväksi että Aino on hyvin kiltti ja lempeä luonne. Ensimmäiset pari päivää Aino melkeinpä vain nukkui ottamatta kontaktia juurikaan, mitä en ihmettele yhtään, sillä pentujen hoivaaminen ja imettäminen on rankkaa puuhaa. Aino oli tullessaan hyvin laiha, takkuturkkinen otus, joten varmastikin sen kaikki voimat menivät pentujen hoitoon.

Ei mennyt kuitenkaan montaa päivää kun Aino alkoi tulla hoitolaishuoneen ovella vastaan ja maukaisi tervehdyksensä ja tuli sen jälkeen puskemaan ja kehräämään. Muutamassa päivässä Ainosta kuoriutuikin täysin sosiaalinen, reipas, ystävällinen kissa. Edelleenkään Aino ei ole mikään villikko, vaan se osoittaa kiintymyksensä rauhallisesti tulemalla lähelle ja kehräämällä, kehräämällä ja kehräämällä. Aino oikeastaan kehrää jatkuvasti, paitsi syödessään;) Aino antaa lääkitä itsensä täysin ongelmitta ja harjaamiseenkin alkaa jo tottua. Hiekkalaatikkoa käyttää ja onpa opettanut hyvät tavat jo myös pennuilleenkin, joita Aino hoitaa kärsivällisesti.

Ainosta tulee todella kaunis kissa, kun se lakkaa imettämästä, se pestään ja sen turkki alkaa kiiltää ja painoakin saa tulla vielä lisää. Aino on pienikokoinen kissa ja nyt laihana se painaa tuskin kolmea kiloa.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.