Ailwee (nyk. Rita)

Lisätty sivulle: 2014-08-30

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Ailwee (nyk. Rita)
18.9.2014 Ailwee muutti omaan kotiin Vantaalle toisen kissan kaveriksi.

***

Kuulumisia omasta kodista:

25.9.2014 Rita on paljon eloisampi täällä kuin sisartensa kanssa. Alusta asti on hän kehrännyt lähes jatkuvalla syötöllä ja tykkää paljon leikkimisestä ja tekee sitä myös omatoimisesti. Tietysti hän myös tykkää lepäillä kanssamme.

Kissat ovat tavanneet toisensa jo muutama päivä sitten, koska meistä oli parempi näyttää Sirulle, mitä meillä on toisessa huoneessa, koska Siru vaikutti niin ahdistuneelta. Vieläkin jännitettä on, mutta tytöt seuraavat mielellään toistensa tekemisiä ja vähän leikkivätkin yhdessä. Välillä he nuuhkivat toistensa naamoja eli hyvään suuntaan ollaan menossa. Olemme ajatelleet tilata feliwayn haihduttimen, jos se parantaisi tilannetta entisestään.

Pikuinen syö hirveästi ja kaikki tuntuu maistuvan. Tassuistakin huomaa, että hänestä tulee iso kissa. Työkaverilta saimme heille ylimääräiseksi jääneitä mushin barf- raakalihapullia, Rita syö niitäkin mielellään. Erehdyimme antamaan hänellekkin kinkkuleikettä kerran kun Siru oli saamassa ja nyt usein kun jääkaappi aukeaa, on pikkuinen sitä vasten kiipeämässä ja ulisee kinkun perään. Emme ole kumminkaan paljon antaneet ettei saa liikaa suolaa. Ensimmäinen matokuuri on hänelle annettu.

Meillä siis menee täällä hyvin kissojemme kanssa ja olemme niin ihastuneita Ritaan ettei paremmin voisi olla. Kissat varmasti ystävystyvät hyviksi ystäviksi ajan kanssa. Nythän Rita on ollut meillä vasta viikon ja hyvin kuitenkin menee.

Eli kiitos teille kun saimme ihanan kissan perheeseemme! :)

***

Leikattu naaraspentu. Syntynyt 06/2014. Kotihoidossa Helsingissä.

9.9.2014 Ailwee on hieman ujo tyttö, joka tykkää leikkiä siskojen kanssa. Pienen alku-ujostelun jälkeen Ailwee on tykännyt leikkiä hoitajankin kanssa ja rapsutus käynnistää nopeasti pienen hurinamoottorin. Ailwee käyttää
siististi hiekkalaatikkoa ja ruoka maistuu.

3.9.2014 Ailwee on aluksi varovainen ja tarkkailee uutta ympäristöään kopista, mutta varmistuttuaan uuden paikan turvallisuudesta Ailweesta kuoriutuu reipas ja leikkisä tyttö.

Siskokset Ailwee, Ennis, Tipperary, Glenda ja Valentia siirtyivät yhdistyksen hoitoon etsimään omia koteja. Siskokset lähtisivät mielellään koteihin pareittain, tai rauhallisen tyttökissan kaveriksi.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.