Aidan (nyk. Eemeli)

Lisätty sivulle: 2008-10-09

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Aidan (nyk. Eemeli)
19.12.2008 Aidan muutti omaan kotiin.

***

Aidan sai myöhemmin kaverin Nugaanuttu (nyk. Nuuska)-kissasta.

Kuulumisia kodista:

2.1.2010 Heipä hei! Eemeli ja Nuuska ovat asustelleet meidän perheessä nyt vuoden ja kovin tuntuu olevan mukavaa. Aamulla herättiin taas äänekkääseen menoon ja räminään, kun pojat ei jaksaneet enää odotella meidän ihmisten heräämistä. Karvat pöllyää ja tavarat lentelee heidän vauhdikkaassa takaa-ajoleikissä. Pakkohan siinä oli lopulta nousta antamaan nälkäisille leijonille aamupalaa ja päästämään heidät ulos parvekkeelle melskaamaan.

Lumi on ollut, varsinkin Eemelin mielestä, aivan mahtava juttu. Siellä se istuu parvekkeella ja pyydystää hiutaleita tassuilla ja kielellä. Pakkaslunta on kiva pöllyttää. Lumisota on myös kivaa ja voi sitä ihmettä kun lumipallot kadota sujahtaa hankeen. Sinne on pienen kissan pakko mennä perässä tarkastamaan asia.

Nuuskasta on tullut aika kookas poika. Ei uskoisi että vielä vuosi sitten piiloteltiin pöydän alla eikä syliin uskaltauduttu millään. Nuuska rakastaa vierailijoita eikä paljon väliä, onko kyseessä kotiväki vai vieras kun Nuuska
kellahtaa lattialle seljälteen ja vaatii masu rapsutusta. Jos on oikein mukava
ihminen, niin sitten kiivetään syliin hoitamaan sama homma! Vieraat on molempien
mielestä mukavia myös siksi, että ne jaksaa aina leikittää ja pelata, jos isäntäväki ei siihen kokoaikaa ehdi.

Varsinkin Nuuska on oikea taituri noissa pelihommissa. Pieni superloni-jalkapallo kulkee tassujen välissä karkaamatta kovemmassakin vauhdissa. Alakerran naapureiden uudet joululahjahiiret olivat myös kova juttu. Nuuska kulki hiiri suussa monta tuntia ja oikein murisi jos Eemeli yritti lähetyä hänen aarrettaan! Eemeliä tosin kiinnostikin enemmän lahjanarut ja paperi.

Terveitä ja hyvivoipia kissanpoikia siis ollaan edelleen ja parhaita kavereita keskenään. Ihmisten hommat on tosi jänniä ja niihin osallistutaan kaikilla kahdeksalla tassulla. Terveisiä Rekku Rescuen ihmisille ja eläimille!

6.6.2009 Lisätty kaksi uutta kuvaa Eemelistä ja Nuuskasta kotioloissa.

7.2.2009 Lisätty kuvia kaveruksista. Moikka, tässä on kuvia Nuuskasta (Nuttu) ja Eemelistä (Aidan). Nuuska on edessä ja Eemeli taka-alalla. Lisää voi lukea keskustelu sivuilta! Terveisin, Reetta

***

Urospentu, noin 4,5-5kk (joulukuussa 2008), kotihoidossa pääkaupunkiseudulla

9.12.2008 Pojat Karkkiraita, Nugaanuttu ja Aidan pääsivät hätämajoitukseen ja kaipaavat nyt kiireellä omaan kotiin, vaikkapa jo viettämään joulunpyhiä uudessa kodissa. :)

4.12.2008 Aidan on jo pitään joutunut odottamaan omaan kotiin pääsyä, mutta missä luuraa juuri se oikea ja oma koti?

9.10.2008 Aidan ja Abby ovat vielä hieman ujot sisarukset jotka kaipaisivat pian oman kotiin. Sisaruksilla oli löydettäessä silmätulehdus, mutta nyt se on jo parantunut hyvin. Olisi mukavaa jos Aidan ja Abby pääsivivät jo pian omaan kotiin joko yhdessä tai erikseen, sillä ne ovat tällä hetkellä hoidossa tyhjässä asunnossa jossa niitä käydään vain ruokkimassa kahdesti päivässä.

KULUKORVAUS kissasta on 100€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6 kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös feLV- ja fIV-testit. Kissalla on oma virallinen EU-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.