Aida

2017 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

5.6.2018

Aida pääsi omaan kotiin Helsinkiin.

10.5.2018

Lisätty kuvia. Aida on ottanut kotihoitopaikan hallintaansa, ainakin omasta mielestään. Koirat eivät enää pelota yhtään, vaan niiden kanssa neiti kirmaa pallojen perässä. Aida on edelleen ihmisille todella seurallinen ja makoilee mielellään sylissä. Reippautensa puolesta Aida sopii myös lapsiperheeseen, jossa kissan käsittelyn perusteet on käyty läpi. Kunhan kodista löytyy kaksi- tai nelijalkaisia leikittäjiä ja paljon huomiota.

 

2.5.2018

Pieni Aida tuli Rekku Rescuen kotihoitoon Viikin löytöeläintalolta huhtikuun lopulla ja on alusta alkaen valloittanut kotihoitajansa reippaalla ja seurallisella luonteellaan. Aidan taustoista ei ole tietoa, mutta ikää neidillä on noin vuoden verran ja todennäköisesti Aida kasvaa vielä vähän.

Aida seuraa mielellään ihmisten puuhia ja rakastaa huomiota. Syliin Aida tulee mielummin omilla ehdoilla kuin otettuna. Leluista Aida pitää myös ja on kotihoidossa löytänyt suosikkinsa hiirilelusta.

Kiltti Aida sopii todennäköisesti monenlaiseen kotiin, mutta kotihoidossa ei tällä hetkellä ole muita kissoja, joten varmuutta ei ole saatu. Kovin isoon laumaan Aida ei välttämättä sovellu, koska neiti rakastaa ihmisten huomiota niin kovasti.