Aida

2008 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Espoo (sijaiskodissa)

Suloinen Aida on uskollinen ja seurallinen perheenjäsen, kunhan ihmiset ovat ensin saavuttaneet herkän neidin luottamuksen. Aida rakastaa silityksiä ja iästään huolimatta nauttii myös piristävistä leikkihetkistä.

20.9.2021

Emme ota Aidasta ja Paulasta vastaan enempää kyselyjä.

30.8.2021

Aida ja Paula tulivat Rekuille etsimään uutta kotia edellisen omistajansa poismenon vuoksi. Aida on viisi kiloa sulaa rakkautta! Aida rakastaa ihmisen huomiota ja palkitsee sen kehräyksellä ja jumaloivalla katseella. Aivan aluksi Aida on arka ja pelästyy äkkinäisiä liikkeitä. Lempeällä puheella ja silittelyllä Aidan luottamus on kuitenkin nopeasti saavutettavissa. Täydellinen seurakissa!

Aida on saavuttanut seniorikissan 13 vuoden iän. Suurimman osan aikaa Aida käyttäytyy ikäänsä sopivalla rauhallisuudella ja arvokkuudella, mutta pienet leikkihetket kelpaavat kyllä. Iästään huolimatta eläinlääkärin tarkastuksessa Aidan todettiin olevan erinomaisessa kunnossa pientä ylipainoa lukuun ottamatta. Hiekkalaatikkohommat Aida hoitaa hienosti eikä ongelmia ole ollut stressaavasta elämäntilanteen muutoksesta huolimatta.

Kaikki normaalit kissan hoitoon liittyvät käsittelyt hoituvat Aidan kanssa kotikissan rutiinilla ilman ongelmia. Aida ei ole tottunut pieniin lapsiin, joten se soveltuisi parhaiten kotiin, jossa on vain aikuisia tai vähän vanhempia lapsia. Aida hakee loppuelämänsä kotia yhdessä siskonsa Paulan kanssa. Aida on sietänyt sijaiskodin muita kissoja, mutta arvelisimme sen kuitenkin sopivan parhaiten kotiin, jossa ei ole ennestään muita eläimiä.

Kaksikon uuden omistajan on hyvä perehtyä seniorikissojen hoitoon ja olla valmis mahdollisiin tuleviin terveysongelmiin sekä niiden hyvään hoitoon. Suosittelemme seniori-ikäisille kissoille eläinlääkärin tekemää terveystarkastusta 6 kk välein.

Summary in English

Aida is a sweet senior cat, who loves being petted and receiving attention from humans. Aida can be quite shy at first, but when her trust has been won, she becomes a wonderful family member full of love.

Aida is looking for a home together with her best friend Paula. Their ideal home would be one without small children or other pets. The two would be best suited to an adult household or a family with older children. At the moment both cats are of good health. However their new owner should take into account the possible health issues that senior cats may get and be prepared to offer these lovely ladies quality health care.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 160 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama, FIV-/FeLV-testattu negatiiviseksi (ellei toisin kerrota kissan kuvauksessa) ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Tiedustelut

Emmi / 0503071740

Soittoajat: vain sovittaessa / please fill out the inquiry form below, or contact me via e-mail

emmirekkurescue.com

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella. Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Aida

    Olen lukenut Rekku Rescue ry:n ohjeet kissan adoptioon: Kissan Adoptio

    Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


    Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.


    Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

    Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.