Aida

2008 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

29.6.2021 Aida ja Paula siirtyivät viettämään eläkepäiviä uuteen kotiinsa.

30.10.2021

Kuulumisia omasta kodista:

“Aida ja Tosca(Paula) ovat kotiutuneet erittäin hyvin! Rakastavat olla lähellä ja Aida tykkää olla sylissä tosi paljon. He antavat hyvin hoitaa turkkia ja syövät hyvin. Toscan dieettiä ollaan seurailtu säännöllisillä punnituksilla ja sekin etenee hyvin. Mitään ongelmia ei ole ilmennyt. Eli paremmin ei voisi juuri mennäkään!

Nämä kisuleidit on kyllä tuoneet niin paljon onnea ja iloa mukanaan!”

***

Suloinen Aida on uskollinen ja seurallinen perheenjäsen, kunhan ihmiset ovat ensin saavuttaneet herkän neidin luottamuksen. Aida rakastaa silityksiä ja iästään huolimatta nauttii myös piristävistä leikkihetkistä.

20.9.2021

Emme ota Aidasta ja Paulasta vastaan enempää kyselyjä.

30.8.2021

Aida ja Paula tulivat Rekuille etsimään uutta kotia edellisen omistajansa poismenon vuoksi. Aida on viisi kiloa sulaa rakkautta! Aida rakastaa ihmisen huomiota ja palkitsee sen kehräyksellä ja jumaloivalla katseella. Aivan aluksi Aida on arka ja pelästyy äkkinäisiä liikkeitä. Lempeällä puheella ja silittelyllä Aidan luottamus on kuitenkin nopeasti saavutettavissa. Täydellinen seurakissa!

Aida on saavuttanut seniorikissan 13 vuoden iän. Suurimman osan aikaa Aida käyttäytyy ikäänsä sopivalla rauhallisuudella ja arvokkuudella, mutta pienet leikkihetket kelpaavat kyllä. Iästään huolimatta eläinlääkärin tarkastuksessa Aidan todettiin olevan erinomaisessa kunnossa pientä ylipainoa lukuun ottamatta. Hiekkalaatikkohommat Aida hoitaa hienosti eikä ongelmia ole ollut stressaavasta elämäntilanteen muutoksesta huolimatta.

Kaikki normaalit kissan hoitoon liittyvät käsittelyt hoituvat Aidan kanssa kotikissan rutiinilla ilman ongelmia. Aida ei ole tottunut pieniin lapsiin, joten se soveltuisi parhaiten kotiin, jossa on vain aikuisia tai vähän vanhempia lapsia. Aida hakee loppuelämänsä kotia yhdessä siskonsa Paulan kanssa. Aida on sietänyt sijaiskodin muita kissoja, mutta arvelisimme sen kuitenkin sopivan parhaiten kotiin, jossa ei ole ennestään muita eläimiä.

Kaksikon uuden omistajan on hyvä perehtyä seniorikissojen hoitoon ja olla valmis mahdollisiin tuleviin terveysongelmiin sekä niiden hyvään hoitoon. Suosittelemme seniori-ikäisille kissoille eläinlääkärin tekemää terveystarkastusta 6 kk välein.