AhMatti

Lisätty sivulle: 2013-08-20

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

AhMatti
13.10.2013 AhMatti sai kodin Espoosta.

***

Leikattu urospentu, noin 13 vkoa (6.9.2013), kotihoidossa Paimiossa.

25.9.2013 AhMatti odottelee sylissä pitelijää edelleen. Kissa on koiriin ja toisiin kissoihin tottunut ja erittäin paljon sylissä viihtyvä. Äärettömän helläluonteinen kehruukone.

20.8.2013 AhMatti on utelias ja kovasti kehräävä kissakakara, joka ehtii joka paikkaan. Sisarustensa tapaan on kovasti sylissä viihtyvä rukki. AhMatti tuli hoitoon noin pariviikkoisena yhdessä Marisolin, Mustanaaman ja Mutkahännän kanssa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun