Agora

Lisätty sivulle: 2011-05-03

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Agora
11.2.2012 Agora muutti omaan kotiin Jyväskylään.

***

Leikattu naaras, hoidossa Tallinnassa

6.1.2012 Agoran varaus peruuntui siitä riippumattomista syistä. Agora on valmis tulemaan Suomeen ja sillä olisi kiire löytää oma koti, jossa saisi olla ainoana kissana.

14.9.2011 Agoralla olisi kiire päästä omaan kotiin ainokaiseksi ja se olisikin valmis matkaamaan Suomeen ihan lähiaikoina jos sopiva koti löytyy.

3.8.2011 Lisätty kuvia Agorasta ja kuulumiset hoitopaikasta: Todella suloinen ja ystävällinen kisuli, rakastaa ihmistä yli kaiken mutta, ei halua jakaa häntä kenenkään kanssa. Paras paikka maailmassa on rakkaan emännän sylissä, sillä Agora haluaa olla ykkönen ja ainoa. Tällä hetkellä Agora asuu kahden naaraskissa kanssa, mutta pomottaa niitä ja ajaa sohvan alle-itse makaa sohvalla. Olisikin hyvä jos Agora pian pääsisi omaan kotiin missä voisi olla talon kuningatar.

6.7.2011 Agora on kotihoitajan mukaan todella ystävällinen kissa ja se tulee mielellään syliin suukottelemaan. Agora tulee toimeen muiden kissojen kanssa, mutta se on todella pomottava, oikea kuningatar. Agoralle paras koti olisikin ainoana kissana, jossa se saa kaiken huomion. Koirien kanssa Agora tulee kyllä toimeen.

3.5.2011 Agora odottaa omaa kotia kotihoitopaikassa Tallinnassa.

Kotihoitaja kertoo: Agora on ihan metsäkissan näköinen hylätty kotikissa.
Se on elänyt torilla ja synnyttänyt pentuja. Sitä on kaikin tavoin yritetty karkoittaa torilta ja hakattu-viimeiset pennut kuolivat sen kohtuun. Raukka oli kiusattu ja todella heikko-se ei enää kauan olisi kestänyt. Onneksi se pääsi hoitokotiin, on nyt leikattu ja alkaa toipua. Agora on kiltti ja kiitollinen kisuli, katsoo silmiin ja tulee istumaan syliin.

Kissaa ei tarvitse itse lähteä hakemaan Tallinnasta, vaan kuljetus Suomeen hoidetaan sovitusti ja ennen Suomeen tuloa kissa käytetään vielä virkaeläinlääkärin tarkastuksessa.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.