Agnetha (nyk. Anika)

Lisätty sivulle: 2011-08-26

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Agnetha (nyk. Anika)
2.9.2011 Angetha ja Anni-Frid muuttivat yhdessä omaan kotiin pääkaupunkiseudulle.

***

Kuulumisia kodista:

11.9.2011 Anika ja Frida saapuivat kolmen kissan kavereiksi Espooseen syyskuun alussa. Anika ei paljoa aikaillut päästyään uuteen kotiin: saman tien tarkasti joka nurkan ja kulman uudesta kodistaan, totesi sen passeliksi, kävi ilmoittamassa aremmalle sisarelleen Fridalle paikan olevan ok, jolloin Fridakin uskaltautui pois kuljetuskopasta.

Dominique, aikuinen leikattu kollimme kävi heti tekemään tuttavuutta tyttöjen kanssa sen sijaan kovasti jännitimme, miten bengalityttömme Emilie suhtautuisi pentuihin. Parin päivän yläkerrassa oleskelun ja murjotuksen jälkeen Emiliekin päätti tutustua uusiin tulokkaisiin, jotka eivät korvaansa lotkauttaneet Emilien tai toisen kollimme Cleon ärinöille ja sähinöille, katselivat vaan ohikävellessään, että mitäs mulle siinä sähiset ja jatkoivat leikkejään Dominiquen, rauhanrakentajan kanssa. Yllättävän vähillä rähinöillä siis suoriuduttiin!

Molemmat tytöt ovat olleet ekstaasissa tilan määrästä, ruoasta, leikeistä, rapsutuksista, leikkikaverista – aivan kaikesta tarjolla olevasta. Nämä siskokset, jos jotkut, osaavat ottaa ilon irti elämästä. Tasapainoisempia ja kiitollisempia kissoja saa etsiä!

***

Naaraspentu, noin 3kk (elokuussa 2011) kotihoidossa Vantaalla

26.8.2011 Sisarukset Björn, Benny, Agnetha ja Anni-Frid odottavat omaan kotiin pääsyä hoitopaikassa Vantaalla.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 100€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.