Agnes (nyk. Ansa)

Lisätty sivulle: 2013-05-05

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Agnes (nyk. Ansa)
12.10.2013 Agnes sai kodin Helsingistä kahden kissan kaverina.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

16.1.2015 Ansalle kuuluu pelkkää hyvää. Ansalla on kaksi kollikaveria ja kaikki kolme leikkivät keskenään ja auttavat toisiaan vaikeiden paikkojen pesussa. Jopa pian yhdeksän vuotta täyttävä Hansu on saanut uutta virtaa neidin tultua taloon. Ansa on meidän kolmikosta se kaikkein rohkein ja reippain. Meidän pojat ovat vähän nössöjä ja pelkäävät mm. imuria ja pyykinkuivaustelinettä. Ansa sen sijaan katsoo imuria halveksivasti ja ottaa reteästi nokoset pyykkitelineen päällä. :) Ansa on myös ihan mahdoton sylikissa ja kehrää itseasiassa juuri tälläkin hetkellä sylissäni.

***

Leikattu naaras, noin 7 kk (synt. marraskuussa 2012)

10.6.2013 Tarhalta kerrotaan Agnesin olevan oikein lempeä ja ystävällinen kissanalku. Agnes tykkää rapsutuksista ja osaa leikkiä nätisti. Agnes ei ole ensimmäisenä tyrkyttämässä itseään huomion keskipisteeksi, mutta osaa kuitenkin nauttia saamastaan huomiosta.

5.5.2013 Kilpparityttö Agnes (yhteiskuvissa ja videolla vasemmalla puolella) on ihana pieni hurisija, jonka moottori pysyi käynnissä niin kauan, kuin huoneessa vaan oli vierailijoita. Agnes oli juuri leikattu siskonsa Agatan kanssa, joten heillä oli vielä suojapuvut päällänsä. Molemmat neitoset tuntuivat nauttivan ihmisen huomiosta kuin myös toistensa seurasta.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissa on leikattu ja sille on tehty sienitesti. Yli 6 kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV -testit. Kissalla on virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Rekku Rescue järjestää kissan kuljetuksen Suomeen. Kissa luovutetaan uudelle omistajalleen Suomessa. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.