Agatha

Lisätty sivulle: 2013-11-03

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Agatha
22.11.2013 Agatha ja Astrid muuttivat yhteiseen kotiin Helsinkiin.

***

Leikattu naaraspentu, noin 10 vkoa, luovutus aikaisintaan 17.11. Kotihoidossa Helsingissä.

5.11.2013 Agatha on pentueen pahnanpohjimmainen murheenkryyni, jonka alkutaipaletta hankaloittivat sekä muita pentuja vaikeampi ripuli että itsepäinen nirsoilu ruoan suhteen. Vatsaongelmat ovat nyt takanapäin ja ruokaakin on uponnut siihen tahtiin että kasvu on tällä hetkellä aivan päätähuimaavaa. Itsepäisyys sen sijaan on ja varmasti pysyy, sillä pieniä kuningattaren elkeitä on jo huomattavissa… Agatha on tottunut saamaan hieman erityishuomiota ja edelleenkin kiipeää syliin itseoikeutettuna ykkösenä vaikkei enää ruiskuruokintaa tarvitse. Näin varmistuu paras paikka silityksille, ja samalla hoitotädin nenäkin on sopivastu pusutteluetäisyydellä.

Agatha sisaruksineen tulivat hoitoon niin pieninä, että niistä on ilman sen kummempia ponnisteluja kasvanut reippaita, ihmisiin tottuneita ja vilkkaita kissanalkuja, jotka etsivät ensisijaisesti kotia joko pareittain yhdessä tai toisen kissan kaverina. Hoitotoimenpiteet sujuvat näiden pikkuisten kanssa todella leppoisasti, ja muutenkin kyseessä tuntuu olevan hyvinkin mutkaton ja normaali kuusikko. Luovutusikäisiä pennut ovat 17.11, ja sitä ennen heihin saa sovittaessa käydä tutustumassa hoitokodissa Helsingissä.

Pennuilla oli hoitoon tullessaan vatsat kovin sekaisin ilmeisesti sisäloisten jäljiltä, ja ripuli jatkui tukihoidosta huolimatta pitkään. Tämän vuoksi pentujen ruokavalio on ollut melkoisen rajoittunutta, ja esimerkiksi kuivaruokaa ollaan vasta viime päivinä maisteltu ensimmäistä kertaa. Myös uudessa kodissa tulee ainakin alkuun olla erityisen tarkkana ruokinnan suhteen ja lisätä uusia ruokamerkkejä varovaisesti ja asteittain.

3.11.2013 Agatha, Astrid, Agaton, Adrian, Alfons ja Ask ovat noin kolmen viikon iässä loukutettu sisarusparvi Satakunnasta. Ipanoista on kasvanut reippaita ja kehrääväisiä kissanalkuja jotka etsivät ensisijaisesti kissakaverillista kotia. Ensimmäisessä hoitopaikassaan pennut ovat tottuneet lapsiin. Lisätietoja ja -kuvia tulossa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.
KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.