Afrodite (nyk. Milla)

Lisätty sivulle: 2013-09-12

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Afrodite (nyk. Milla)
26.9.2013 Afrodite muutti omaan kotiin Helsinkiin ainoaksi kissaksi.

***

Kuulumisia kodista:

28.10.2013 Milla kasvaa ja voi hyvin. On tosi hellyttävä ja lempeä kisuli, mutta myös villi. Meillä on aamuisin herätys n. klo 6.30. Milla hyppää sänkyyn ja herättää vienolla naukaisulla ja kehräyksellä joka aamu. Ruoka maistuu hyvin :) Milla on tosi hellyyden kipeä ja yritämme sitä myös antaa.

***

Leikattu naaraspentu, syntynyt 4.7.2013 kotihoidossa Helsingissä. Luovutusiässä vko 39 lopussa.

14.9.2013 Lisätty kuvia Afroditesta.

12.9.2013 Afrodite on todellinen silkkiturkkinen kaunotar, jonka luonnekin on on kultainen. Neidissä virtaa riittää ja riehuminen siskojen ja muiden hoitolaisten kanssa on ihan parasta. Neitonen säntään hoitohuoneen ovelle vastaan ja kiehnäämään jaloissa, kun huoneeseen menen. Kaipaa paljon silityksiä, leipoo tassuillaan sylissä, jossa malttaa tovin viihtyä kunnes huomaa jotain mielenkiitoista minkä perään sännätä. Afroditen turkki on hieman normaalia pidempi ja kotona pitää varautua sitä harjailemaan ettei takkuunnu.

Afrodite, Pandora ja Demeter ovat siskoksia, jotka saapuivat yhdessä Gaia-emonsa kanssa yhdistykselle kotihoitoon 16.8.2013. Samassa hoitopaikassa ovat myös Nyks- emo, Hera, Kronos, Dionysos, Uranos, Apollon pentujensa kanssa sekä orposiskokset Athene ja Aramis. Nämä suloisuudet ovat lähtöisin samasta kodista Satakunnasta.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.