Aela

1-2 vuotta (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Nurmijärvi (sijaiskodissa)

Aelan upeat, smaragdin värisenä loistavat silmät kiinnittävät heti huomion. Neljän pennun emo Aela on kiltti ja ihmisrakas kissa, joka etsii omaa kotia, jossa voisi mammaurakan jälkeen päästä itse hoivan ja huomion kohteeksi sekä elämään huoletonta nuoren kissan elämää.

16.9.2019

Aela tuli pentujensa Peytonin, Zoeyn, Sofielin ja Maelan kanssa Rekku Rescuen sijaiskotiin noin kuukausi sitten. Aela on seurallinen tyttö joka tykkää silityksistä sekä puskee mielellään ihmisen jalkaa vasten kehräten. Tällä hetkellä Aela keskittyy pentujen hoitamiseen eikä leikkimiseen oikein ole ollut vielä aikaa. Nuoresta iästä päätellen Aela saattaa hyvinkin innostua leikkimään, kunhan pennut on saateltu omiin koteihin. Sijaiskodissa Aelan suosikkiruokaa ovat olleet laadukas kuivaruoka ja raaka liha.

Aela suhtautuu vielä hieman varautuneesti äkillisiin ääniin ja uusiin asioihin. Näin ollen paras koti hänelle olisi rauhallinen aikuiskoti, jossa ei olisi pieniä lapsia. Aela voisi myös viihtyä ilman kissaseuraakin tai lähteä jonkun pentunsa kanssa samaan kotiin.

Aela on valmis muuttamaan aikaisintaan lokakuun puolessa välissä.