Adeliina (nyk. Nala)

Lisätty sivulle: 2010-08-19

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Adeliina (nyk. Nala)
31.8.2010 Adeliina muutti omaan kotiin Espooseen.

***

Kuulumisia kodista:

17.10.2010 Moi, Lupasin laittaa muutaman kuvan ja kuulumiset! Nala on tullut hyvin toimeen ja on selvästi jo perheenjäsen. Sillä on hyvä ruokahalu ja vilkkautta riittää. Ollaan käyty Nalan kanssa siellä Hesyn lääkärissä tehosterokotuksessa. Pieni painaa nyt 2,2 kg. Tässä pari kuvaa Nalasta ja Gemmasta! -Heidi

***

Naaras, noin 3,5kk (elokuussa 2010), kotihoidossa Espoossa

18.8.2010 Sisarukset Adeliina, Adalmiina ja Amor ovat kotihoidossa Espoossa. Myös niiden emo Amoriina etsii omaa kotia ja on hoidossa toisessa kotihoitopaikassa Espoossa, sillä se on juuri steriloitu.

Kotihoitaja kertoo: Adeliina(vaaleampi tyttö) Adeliina saapui meille hoitoon Espooseen viikko sitten sisarustensa Adalmiinan ja Amorin kanssa. Tyttö on reipas pikku neiti, ruoka maistuu hyvin koko kolmikolle ja touhua riittää! Adeliina on puolipitkäkarvainen, oikein kaunis ja suloinen kehruukone joka pitää silittelyistä. Adeliina on tottunut myös lapsiin ja tulee uteliaana katsomaan kuka tulee. Neiti kävi tänään eläinlääkärissä saamassa rokotteen ja mikrosirun, joten nyt on haussa ikioma koti!

Kulukorvaus kissapennusta on 100 euroa. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.