Adam (nyk. Jirou)

9.9.2019 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

21.12.2019 Adam ja Kenai muuttivat yhteiseen kotiin Vantaalle.

Adam on ihana pikkukolli ja veljensä Kenain kanssa parhaita kavereita. Veljeään hieman ujompi Adam seuraa mielummin uusia tilanteita sivummalta, ennen kuin käy lelun kimppuun tai tervehtii vierasta.

27.11.2019

Belle, Adam, Kenai, Milo ja Florian tulivat Rekkujen hoiviin syyskuussa, kun pentue löytyi noin parin viikon ikäisenä ilman emoa piharakennuksen ullakolta. Ensimmäisen yön sijaiskodissa hoitajat ruokkivat ja pissattivat pentuja muutaman tunnin välein, kunnes emo saatiin yhdistettyä lastensa kanssa seuraavana päivänä. Yhdessä emon kanssa pennut alkoivat voimistua sijaiskodissa, kunnes emon terveys romahti myöhemmin. Emo jouduttiin päästämään paremmille hiirestysmaille pentujen ollessa noin kuusi viikkoa vanhoja, mutta pentujen onneksi sijaiskodissa oleva toinen emo, Juliaana otti viisikon hoiviinsa. Juliaanan opastuksella pentuviisikosta on kasvanut mallikelpoinen joukko, joka osaa käyttää hiekkalaatikkoa eikä tuhoa huonekaluja.

Adam leikkii mielellään veljensä Kenain kanssa ja veljekset etsivätkin kotia yhdessä. Adam on kyllä hieman ujompi kuin Kenai, mutta nukkuu mielellään ihmisen vieressä ja rapsutuksia ei koskaan ole hänestä liikaa, silloin hän aina kehrää tyytyväisyyden merkiksi. Sijaiskodissa Adam on tottunut myös pieniin lapsiin.

Huom! Mikäli olet kiinnostunut tarjoamaan kodin Adamille ja Kenaille, yksi hakemus riittää. Lomaketta ei tarvitse täyttää molempien veljien kohdalla.