Adalmiina

Lisätty sivulle: 2016-12-01

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Adalmiina
20.1.2017 Adalmiina sai yhteisen kodin Hillariinan kanssa Vantaalta.

***

Leikattu naaras, noin 2 v.

26.12.2016 Adalmiina tulee syliin, kun siltä tuntuu, mutta ottaa etäisyyttä, jos ihminen käy liian tuttavalliseksi. Adalmiinan pitää vielä totutella turkin hoitoon, vatsapuolen kampaus ei sitä oikein miellytä. Mutta kuivaruokanappuloilla lahjonta auttaa sietämään kampaamopalveluitakin.

Tytöt ovat kotiutuneet hyvin ja leikkiminen maittaa. Torakkalelu on molempien lempilelu. Ruoka maistuu myös kiitettävästi. Keittiöön ei voi jättää mitään syötäväksi kelpaavaa, kun tytöt yöllä etsivät saalista, ja leipälaatikkoonkin on pitänyt laittaa lukitus, ettei leipäpusseja raadella yöaikaan.

1.12.2016 Adalmiina saapui Vaasasta pääkaupunkiseudulle sisarensa Hillariinan kanssa kotia etsimään parisen viikkoa sitten.

Adalmiina oli alkuun vähän ujo kaunotar, mutta jo toisena päivänä se hakeutui itse kotihoitajan syliin. Adalmiinan kaunis turkki jouduttiin eläinlääkärin toimesta parturoimaan selästä, koska se oli takkuuntunut pahasti. Turkki kasvaa kuitenkin hyvää vauhtia entiselleen.

Adalmiinan lempiharrastus on seurata sisarensa Hillariinan kanssa ihmisten edesottamuksia. Sisarukset myös juttelevat ihmisille pitkin päivää ja ruoka-aikaan erityisesti. Hyvän ruokahalun myötä lääkkeetkin menevät helposti alas märkäruoan seassa. Kissan pitkä turkki tarvitsee päivittäistä harjausta.

Sisarukset haluavat selvästi elää jatkossakin yhdessä, joten ne etsivät yhteistä, rauhallista kotia.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.